Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Rick and Morty får 70 nya avsnitt

Rick and Morty får 70 nya avsnitt

David Lindahl | Nyhet
11 maj 2018
David Lindahl | Nyhet
11 maj 2018

Efter långa förhandlingar är skaparna nu överens.

Rick and Morty häpnas
Rick and Morty. Foto: Adult Swim

Cartoon Networks tv-serie "Rick and Morty" har hittills gått i tre säsonger. Nu efter långa förhandlingar har serien förlängts med 70 nya avsnitt.

Rick and Morty hade premiär på Cartoon Network i december 2013 och blev med sin mörka vuxenhumor en omedelbart hit. Totalt har serien gått i 31 avsnitt utspritt över tre säsonger. Förutom serien i sig har också flera olika spel skapats med teman från Rick and Morty. Bordsspel och tv-spel.

Nu rapporterar The Guardian att efter långa förhandlingar har Cartoon Network och producenten Justin Roiland kommit överens om att förlänga serien med 70 nya avsnitt. Han själv meddelade också nyheten med ett inlägg på Twitter där han visade en teckning av karaktärerna från serien.

https://twitter.com/JustinRoiland/status/994614321266147328?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Ftv-and-radio%2F2018%2Fmay%2F11%2Frick-and-morty-renewed-for-70-more-episodes-adult-swim&tfw_site=guardian

I en intervju med GQ berättade seriens skapare Dan Harmon om hur han och Justin Roiland såg på det hela:

"Det var mycket fram och tillbaka, men Justin och jag behövde tillräckligt många avsnitt och den rätta strukturen på avtalet som skulle ge oss tillåtelse att göra vad vi vill, vilket är att verkligen fokusera på serien. Vi fick allt det där och vi är båda mycket exalterade."

Hur avsnitten ska fördelas över säsonger är inte bekräftat. Något officiellt premiärdatum är inte heller klart.

Nedan följer några roliga klipp från äventyren med Rick and Morty:

Vad tycker du om 70 nya avsnitt av Rick and Morty?