Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Rebecca Ferguson i kommande Mission: Impossible

Rebecca Ferguson i kommande Mission: Impossible

Kristian Andersson | Nyhet
12 februari 2019
Kristian Andersson | Nyhet
12 februari 2019

Mer action tillsammans med Tompa för Rebecca Ferguson.

Den svenska stjärnan Rebecca Ferguson meddelar att hon fortsätter att medverka i Mission: Impossible-franchisen i rollen som Ilsa Faust. Nu spelas två nya filmer in och vi kan förvänta oss att Ferguson i båda två.

Det var när Rebecca Ferguson gästade den brittiska talkshowen Lorraine, för att promota sin nya film The Kid Who Would Be King, som hon fick frågan om vi kunde förvänta oss att se henne i nästa Mission: Impossible-film. Hon bekräftade snabbt att så är fallet.

Ferguson har varit med i filmserien sedan den femte filmen Mission: Impossible – Rogue Nation där hon spelade Ilsa Faust. Filmen blev enormt uppskattad och omsatte hela 791 miljoner dollar. Det är också första gången som Christopher McQuarrie regisserar projektet. Ferguson fick sedan upprepa rollen i Mission: Impossible – Fallout.

Nu håller två nya Mission: Impossible-filmer på att spelas in. Christopher McQuarrie återvänder som regissör och givetvis är Tom Cruise redo att återvända för nya häftiga stunttrick. Ferguson var en av de första skådespelarna att bli bekräftade för film nummer sju, men vi tror att även Simon Pegg och Ving Rhames återvänder till sina roller. Huruvida Ferguson kommer att vara med i film åtta, återstår att se.

Passa också på att läsa om att Rebecca Ferguson och Hugh Jackman gör ny film tillsammans.

NÄSTA ARTIKEL