Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
RYKTE: Rebecca Ferguson i Denis Villeneuves Dune

RYKTE: Rebecca Ferguson i Denis Villeneuves "Dune"

Kristian Andersson | Nyhet
07 september 2018
Kristian Andersson | Nyhet
07 september 2018

Svenska Rebecca Ferguson ser ut att dyka upp i ny sci-fi av Denis Villeneuve.

Det har nu dykt upp rykten om att svenska Rebecca Ferguson får en roll i en sci-fi filmen "Dune", regisserad av Denis Villeneuve. Ferguson kommer att spela Paul Areides mamma Lady Jessica.

Vi har tidigare sett svenska Rebecca Ferguson i Mission: Impossible-franchisen och snart får vi se henne i nya Men In Black. Nu ryktas det om att hon har anslutit sig till  den hyllade kanadensiske regissören Denis Villeneuves nya film, vilket Hollywood Reporter konstaterar. Filmen är en filmatisering av Frank Herberts sci-fi-klassiker Dune.

Dune utspelas i framtiden där vi får följa karaktären Paul Atreides (Timothee Chalamet), en kille va rs familj styr över ökenplaneten Arrakis. Att styra planeten och kontrollera dess dyrbara naturtillgångar, är något alla högbördiga familjer är ute efter. Det är nämligen bara på Arrakis som det går att framställa de resurser som tillåter framtidens farkoster att resa i rymden.

Om Ferguson skriver på kontraktet kommer hon få spela Pauls mamma Lady Jessica, som flyr tillsammans med Atreides ut i öknen.

Dune förväntas påbörja sin produktion tidigt 2019. Filmens manus är skrivet av Denis Villeneuve, Eric Roth och Jon Spaihts.

Vad säger du om Rebecca Ferguson i en sci-fi av Denis Villeneuve?

NÄSTA ARTIKEL