Rami Malek först tänkt som Bondskurk

Rami Malek först tänkt som Bondskurk

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 09:07 | Publicerad 13 december 2018 kl. 08:12
ANNONS
ANNONS

Bioaktuella Rami Malek skulle ha spelat skurk i Bond 25.

En skådespelare som det verkligen går bra för är Rami Malek, som nu är bioaktuell med "Bohemian Rhapsody" en film om det legendariska bandet Queen, där han spelar den legendariska frontmannen Freddie Mercury. Nu har det visat sig att det var tänkt att Malek skulle haft en stor roll i "James Bond 25".

Förra veckan fick vi veta att många kända ansikten har en roll i nya Bondfilmen. Det är Variety som rapporterar att stjärnan Rami Malek var först tänkt att ha en roll som Bondskurk. Men eftersom att hela projektet blev framflyttat och inte kommer att påbörjas förrän till nästa år, kan inte Malek ta sig an rollen. Detta eftersom det nya schemat krockar med inspelningstiden för nya avsnitt av den kritikerhyllade serien Mr. Robot.

Anledningen till att filmen skjuts fram är på grund av incidenten med regissören Danny Boyle, som valde att hoppa av projektet (läs mer av hans avhopp här).

En av anledningarna till att Danny Boyle hoppade av Bond 25 var för att de var inte överens om vilken skådespelare som skulle spel antagonist. Boyle ville ha Malek och andra bakom produktionen ville ha en kvinnlig skurk som Helena Bonham Carter.

Jamdes Bond 25 kommer att ha premiär någon gång under 2020.

Tycker du att Rami Malek skulle passa som skurk?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL