Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ragnarök-regissören gör ny Star Wars film?

Ragnarök-regissören gör ny Star Wars film?

Kristian Andersson | Nyhet
17 januari 2020
Kristian Andersson | Nyhet
17 januari 2020

Många kan se det hända.

Det ryktas nu om att Taika Waititi kommer att regissera en ny Star Warsfilm. Regissören är bland annat känd för "Thor: Ragnarök" och "Jojo Rabbit", som han nu är Oscarsnominerad för.

Taika Waititi är just nu riktigt het. Hans aktuella film JoJo Rabbit har hela sex stycken Oscarsnomineringar, varav två för tungviktarna Bästa regi och Bästa film. Nu kopplas Waititi samman med nästa Star Wars-film. Spekulationerna är inte tagna från luften, utan regissören har nyligen arbetat på Disney+ färska live action-serie The Mandalorian som är rejält hyllad. 

Enligt uppgifter ska Disney och Lucasfilm ansett att The Mandalorian är en bra ingång för Waititi innan han tar sig an en hel långfilm. Vi befinner oss fortfarande i ett tidigt stadie för att veta hur mycket sanning det ligger i dessa uppgifter och detaljer kring Star Warsfilmen är även de få. 

Något som kan sätta käppar i hjulet för Waititi som Star Wars-regissör är hans redan späckade program, med inspelning av Thor: Love and Thunder, Next Goal Wins och TV-serien Time Bandits.