Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Quentin Tarantinos serie Bounty Law

Quentin Tarantinos serie Bounty Law

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2020

Serien hämtas från Once Upon a Time in Hollywood

Vi vet ännu inte vilken som blir regissörens tionde och sista film. Men vi vet att Quentin Tarantino utvecklar TV-serien "Bounty Law", som vi fick se en glimt av i hans senaste film.

once upon a time in hollywood
Foto: Sony Pictures.

Quentin Tarantinos senaste film Once Upon a Time in Hollywood, som följer skådespelaren Rick Dalton, är nominerad till hela 10 Oscars, bland annat för Bästa film, regi, manus och manliga huvudroll. Med andra ord har den världsberömde regissören ett berg att toppa med sin sista film. Men innan han gör det, så tar han höjd för att göra en serie som gräver djupare i Rick Daltons western-serie Bounty Law där han spelade cowboyen Jake Cahill. 

Bounty Law fick sin introduktion i Once Upon a Time in Hollywood, men den har egentligen inte så mycket med själva filmen att göra. Och serien jag vill göra handlar inte om Rick Dalton, utan om Jake Cahill, säger Tarantino i en intervju med Deadline

Tarantino berättar vidare att han med Bounty Law vill utmana sig själv att kunna berätta dramatiska historier på dryga halvtimmen. Han understryker också att det kommer dröja innan vi får se någonting av serien. Så länge som 1,5 år. 

Eftersom att Dalton inte är i seriens fokus förväntar vi oss inte att få se Leonardo DiCaprio medverka i produktionen. 

Tarantino berättade nyligen att han inte längre regisserar den omtalade Star Trek-filmen. Läs mer om det här