Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Quentin Tarantinos kommande film blir hans mest personliga

Quentin Tarantinos kommande film "blir hans mest personliga"

Kristian Andersson | Nyhet
01 maj 2019
Kristian Andersson | Nyhet
01 maj 2019

Producenten lovordar "Once Upon a Time in Hollywood".

Den kommande Quentin Tarantino-filmen "Once Upon a Time in Hollywood" har premiär i slutet av sommaren, närmre bestämt den 9 augusti. Denna film sägs bli hans mest personliga.

I början av produktionen trodde nyfikna att filmen uteslutande skulle handla om Mansonfamiljen och hur de mördar kändisen Sharon Tate som spelas av Margot Robbie. Men allt eftersom flera detaljer dykt upp kring filmen så förstår vi att den delen är en betydligt mindre del av filmen. Once Upon a Time in Hollywood utspelar sig 1969 och vi får där följa Leonardo DiCaprio som spelar en före detta western skådespelare Rick Dalton som vill hitta tillbaka och bli känd igen. Med sig har han sin stuntdubbel Cliff, som spelas av Brad Pitt.

En av producenterna bakom filmen David Heyman deltog i en intervju med Entertainment Weekly där han berättade att filmen är Tarantinos mest personliga:

Filmen berättar om de tre klasserna i Hollywood. Den glamorösa genom Sharon, den nekade stjärnan genom Rick och så har vi hans vän Cliff, som visar en mer ödmjuk sida. Detta är först och främst en film om vänskap och hur stark den kan vara. Den är också Quentins mest personliga. Detta är hans minnen från uppväxten i Los Angeles och hans fascination för Hollywood.

Tyvärr kommer inte filmen vara klar i tid för att visas på den stora filmfestivalen Cannes. Istället får kritiker och publik vänta till premiären 8 augusti.

Kolla in bilder från Once Upon a Time in Hollywood!

Vad tycker du om Tarantino, ser du fram emot hans nionde film?

NÄSTA ARTIKEL