Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Quentin Tarantino om Kill Bill 3: Ser det inte

Quentin Tarantino om Kill Bill 3: "Ser det inte"

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
05 juli 2023
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
05 juli 2023

Tarantino svarar på spekulationerna om Kill Bill: Vol. 3

Quentin Tarantino har annonserat sin påstådda sista film "The Movie Critic", men trots det drömmer många fans om en ny "Kill Bill"-film. Nu har Tarantino delat med sig av sin åsikt om en ny uppföljare.

Quentin Tarantino är utan tvekan en av filmhistoriens mest utmärkande filmskapare. Med sin unika stil och sin genomlysande förkärlek till film har han lyckats skapa populärkulturella fenomen om och om igen. De hänsynslösa (1992), Pulp Fiction (1994) och Kill Bill: Vol. 1 (2003) är bara några få av de många filmer med vilka han har golvat sin publik.

Den sistnämnda av dem fick en uppföljare, Kill Bill: Vol. 2 året efter och sedan dess har det till och från spekulerats kring om det kan tänkas komma ännu en uppföljare. I efterdyningarna av Tarantinos senaste succé, Once Upon a Time in Hollywood (2019), har det ryktats om att det finns planer på en Kill Bill: Vol. 3, och det med Uma Thurman och dottern i verkliga livet, Maya Hawke, i huvudrollerna.

Nu har Quentin Tarantino själv gett svar på tal om dessa rykten.

Quentin Tarantino om Kill Bill 3: "Ser det inte"
Foto: Columbia TriStar Films.

Quentin Tarantino om Kill Bill 3: "Jag ser inte det hända"

I en intervju med belgiska DeMorgen pratade Quentin Tarantino om sin kommande film The Movie Critic, som i korta drag ska handla om en filmkritiker på 1970-talet. Regissören har tidigare meddelat att filmen kommer att bli hans tionde och sista, men trots det har ett visst hopp ändå funnits kvar om en ny Kill Bill, inte minst med tanke på att Uma Thurman så sent som förra året påstod att det över åren har förts diskussioner om en ännu en uppföljare.

Tarantino ser dock ut att nu ha tagit död på spekulationerna en gång för alla.

– Jag ser inte det hända, säger han till DeMorgen om en Kill Bill med Thurman och Hawke. Min sista film handlar om en filmkritiker, en manlig kritiker.

Trots Thurmans kommentarer, och trots att Tarantino själv erkänt att det funnits planer på en tredje film med innehåll som inte fick plats i de tidigare två, ser drömmen om Kill Bill: Vol. 3 ut att vara över. Saker och ting kan givetvis alltid ändras, men i dagsläget ser mästerregissören ut att stå fast vid sitt beslut om att The Movie Critic ska bli hans sista långfilm.

NÄSTA ARTIKEL