Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Drunk

Programmet till Göteborgs filmfestival 2021 släppt

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 januari 2021

Streama 70 titlar.

Nu har programmet till filmfestivalen i Göteborg släppts. I år hålls festivalen digitalt där alla med festivalpass kan streama de 70 handplockade titlarna.

Filmfestivalen i Göteborg är en stor händelse som brukar locka cirka 30 000 unika besökare varje år. På grund av coronapandemin har man i år valt att hålla festivalen digitalt istället, vilket innebär att alla med ett festivalpass kan streama årets filmer direkt från TV-soffan.

Streamingen sker via plattformen Draken Film, men ligger utanför streamingtjänstens ordinarie program. För att få tillgång till filmerna behöver man ha köpt ett festivalpass för 295 kronor.

I vanlig ordning bjuder festivalen på ett spännande urval av filmer från alla världens hörn. I år rör det sig om 70 titlar som alla med festivalpass får tillgång till.

Några av höjdpunkterna är Thomas Viderbergs hyllade dramakomedi En runda till, om fyra lärare som bestämmer sig för att hela tiden ha en perfekt alkoholhalt i kroppen för att göra livet lite bättre, Ninja Thyrbergs Pleassure, om 20-åriga Bella som bestämmer sig för att dra till L.A. och bli porrstjärna och det franska coming of age-dramat Gagarine, som har dragit stor internationell uppmärksamhet.

Du hittar hela programmet på festivalens hemsida.

NÄSTA ARTIKEL