Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Personen bakom Vikings och The Tudors startar nytt produktionsbolag

Personen bakom Vikings och The Tudors startar nytt produktionsbolag

Kristian Andersson | Nyhet
26 december 2017
Kristian Andersson | Nyhet
26 december 2017

Green Pavilion Entertainment startas av Michael Hirst tillsammans med producenterna Morgan O'Sullivan och James Flynn.

serien viktings

Michael Hirst, som bland annat har legat bakom "Vikings" och "The Tudors", har tillsammans med producenterna Morgan O'Sullivan och James Flynn startat produktionsbolaget "Green Pavilion". Tanken med bolaget är att göra välgjorda draman för en internationell och en global marknad i samarbete med väletablerade regissörer.

Michael Hirsts har meddelat att han med det nya bolag Green Pavilion kommer att satsa på att göra välgjorda draman för både en internationell och global publik. Bolaget, som också delas med producenterna Morgan O'Sullivan och James Flynn, kommer att jobba med väletablerade regissörer och har även slutit en deal med produktionsbolaget MGM-Television.

Den första dealen med MGM kommer att bli en tv-serie på filmen Ronin från 1998, som producerades av John Frankenheimer och hade Robert De Niro i huvudrollen. Andra skådespelare som var med i det framgångsrika actiondramat är Jean Reno, Stellan Skarsgård, Natascha McElhone, Jonathan Pryce och Sean Bean. Troligtvis kommer inga av dessa skådespelare att dyka upp i serien, men vi kan ju alltid hoppas.

Till denna nya remake från film till serie behövs erfarna lirare och därför kommer den att regisseras av Sharon Remmer, som bland annat gjort The Man in the High Castle och Medici: Masters of Florence

TIPS: Läs när Vikings säsong 5 dyker upp med nya avsnitt. 

Vill du se en serie på filmen "Ronin"?

NÄSTA ARTIKEL