Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Premiärer på C More i Mars

Premiärer på C More i Mars

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
04 mars 2019
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
04 mars 2019

Stora tillskott på C More i mars.

Wonder Woman springer över ett stridsfält.
Foto: Warner Bros.

I mars kommer vi att få se en hel del nya storfilmer på C More. Exempelvis letar sig "Fast & Furious 8" och "Wonder Woman" sig in bland utbudet. Därtill ser vi de svenska favoriterna "Tårtgeneralen" och "Amatörer".

Tårtgeneralen – 8 mars

Filip Hammar och Fredrik Wikingssons ”Tårtgeneralen” är en feelgoodfilm för hela familjen, som handlar om hur den försupne Hasse P får för sig att sätta Köping på kartan. Ett riktigt äventyr tar fart när han bestämmer sig för att baka världens längsta smörgåstårta. I rollerna ser du bland andra Mikael Persbrandt, Helena Bergström och Tomas von Brömssen.

Fast & Furious 8 – 15 mars

”Fast & Furious”-gänget är tillbaka i ett nytt fartfyllt äventyr. När en mystisk kvinna lockar in Dom på brottets bana ställs gänget inför nya utmaningar som tar dem runt halva jordklotet.

The Mummy – 22 mars

Tom Cruise gör huvudrollen i det storslagna actionäventyret ”The Mummy” där en egyptisk drottning väcks ur sin eviga vila för att hämnas på den värld som en gång tog hennes liv.

Wonder Woman – 29 mars

I superhjältesuccén möter vi vår hjältinna Diana, prinsessa av Amazonerna, som har tränats till att bli en stor krigare. När en amerikansk pilot kraschar på den isolerade ö där hon har vuxit upp, berättar han om en konflikt som härjar utanför ön. Hon bestämmer sig för att följa med honom för att stoppa krigsguden Ares som hon tror ligger bakom första världskriget.

Fler premiärer:

Amatörer

King Arthur

Dumma Mej 3

Lasse-Majas Detektivbyrå: Det första mysteriet

NÄSTA ARTIKEL