Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Premiären för musikal med Bradley Cooper och Lady Gaga ändras igen

Premiären för musikal med Bradley Cooper och Lady Gaga ändras igen

Kristian Andersson | Nyhet
22 december 2017
Kristian Andersson | Nyhet
22 december 2017

Bradley Coopers remake av "A Star is Born" har fått premiärdatumet ändrat av Warner Bros för tredje gången.

På bilden ser du Cooper och Gaga som spelar med varandra

Bradley Cooper har sedan en tid tillbaka arbetat med sin regidebut, en remake av "A Star Is Born". filmen kommer vi få se stjärnor som Bradley Cooper och Lady Gaga. Nu har filmens premiärdatum flyttats igen. Denna gången för att bättre passa in med årets stora filmgalor.

Originalfilmen A Star is Born har det gjorts många uppföljare av och den första släpptes redan 1937 med skådespelare som Janet Gaynor och Fredric March. 1957 hade skådespelarna Judy Garland och James Mason huvudrollen och 1976 såg vi Kris Kristofferson och Barbra Streisand.

2011 skulle filmen göras om på nytt och då regisseras av Clint Eastwood och i den ena huvudrollen skulle vi se Beyoncé, men så blev inte fallet. Eastwood rekommenderade då Bradley Cooper i hans ställe att regissera och ha en av huvudrollerna. Cooper har spelat i flera framgångsrika filmer så som American Sniper och American Hustle. Hans motspelare i A Star Is Born är ingen mindre än Lady Gaga. Lady Gaga är inte endast känd för sin musikkarriär utan hon har också haft en roll i serien American Horror Story för vilken hon vann en Golden Globe.

Andra skådespelare som kommer att medverka i A Star is Born är Sam Elliot, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle och Rebecca Field.

Från början hade produktionsbolaget satt premiären till den 28:e september 2018 men flyttade den sedan till den 18:e maj 2018 för att göra A Star Is Born till en "sommarfilm". Nu har datumet åter ändrats och denna gången till den 5:e oktober. Anledningen uppges vara att skådespelarprestationerna ligger på en så pass hög nivå att studiobolaget vill släppa filmen lagom inför de stora filmgalorna. Exakt när filmen kommer att ha Sverigepremiär återstår att se.

"A Star Is Born" är en klassisk musikal och ett romantiskt drama om countrystjärnan Jackson Maine (Bradley Cooper) som det den senaste tiden har gått nerför. När han träffat Ally (Lady Gaga) blir de båda genast förälskade i varandra, men relationen får sig en törn när hennes karriär går bättre än hans. Musikalfilmen föds: Hollywood lär sig dansa.

På bilden kan du se Lady Gaga och Bradley Cooper som sjunger med varandra
Bradley Cooper och Lady Gaga

Vad tror du om "A Star Is Born" med Bradley Cooper och Lady Gaga? Om du är nyfiken på vilka fler filmer vi har att se fram emot nästa år, spana in vår lista över kommande filmer.