Premiär för The Marked Heart säsong 2 på Netflix

Premiär för The Marked Heart säsong 2 på Netflix

Sofie Landgren
19 april 2023 kl. 10:04

Thrillerserien är tillbaka på Netflix

En man som är fast besluten att hämnas på den organsmugglarliga som mördat hans fru träffar kvinnan som fått hennes hjärta. "The Marked Heart" är tillbaka på Netflix med sin andra säsong.

Premiär för den andra säsongen av The Marked heart på netflix
Michel Brown och Ana Lucia Dominguez. Foto: Netflix.

Premiär för The Marked Heart säsong 2 på Netflix

Nu kommer den andra säsongen av den colombianska thrillerserien The Marked Heart till Netflix.

Zacarías Cienfuegos har upptäckt att hans fru, Camila, fejkade sin död för att försvinna ur hans liv. Som besatt skapar han en plan för att få tillbaka henne och starten på en brutal hämnd på Simón, mannen som Camila blev kär i och som har hjärtat av sin mördade fru i bröstet, tar vid.

Nu, som presidentens högra hand och med stöd av en organisation inom organhandel, har Zacarías en plan om att få Simón att leva exakt samma helvete som han själv levt.

Premiär för den andra säsongen av The Marked Heart på Netflix
Michel Brown. Foto: Netflix.

Premiär på Netflix den 19 april

Denna colombianska serie, med Ana Lucía Domínguez, Michel Brown och Sebastián Martinez i huvudrollerna, och som har varit nummer 1 bland de 10 bästa icke-engelska TV-titlarna på Netflix i över 68 länder, är skapad av den venezuelanske författaren Leonardo Padrón. Förutom att vara manusförfattare och exekutiv producent för serien The Marked Heart, skrev Leonardo nyligen på ett exklusivt treårigt kreativt avtal med Netflix för fler kommande serier och filmer.

Missa inte den andra säsongen av "The Marked Heart" på Netflix.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL