Premiär för ny säsong av kultserien Beavis & Butt-Head – nu på Pluto TV

Premiär för ny säsong av kultserien Beavis & Butt-Head – nu på Pluto TV

Filmtopp
04 september 2023 kl. 15:03

Helt ny säsong av Mike Jude's Beavis & Butt-Head har hittat till Pluto TV

Kultserien "Beavis & Butt-Head" från Mike Judge är tillbaka med helt nya avsnitt. I dag har en ny säsong med 90-talets värsta tonåringar premiär på Pluto TV.

Premiär för ny säsong av kultserien Beavis & Butt-Head – nu på Pluto TV
Foto: Pluto TV.

90-talet är tillbaka i allt från musik och mode till frisyrer och leksaker. Nu kommer två av årtiondets största animerade ikoner, Beavis & Butt-Head, också tillbaka i en helt ny säsong av serien som på många sätt sammanfattade 90-talet. "Mike Judge's Beavis & Butt-Head" har exklusiv Sverigepremiär på Pluto TV i dag, den 4 september.

Åren har gått men Beavis och Butt-Head är sig lika och det visar sig snabbt att de passar lika bra in i det korkade och självförhärligande 2020-talet som de gjorde i det ironiska och nihilistiska 90-talet. De fortsätter kommentera samtiden men nu är det inte bara hårdrocksvideos på MTV som får sig en känga utan allt från reality-tv, internetfenomen och ultimate fighting sågas vid fotknölarna.

– Vi är stolta över att kunna addera nya Beavis & Butt-Head till Pluto TV:s redan starka lineup. Beavis & Butt-Head är en av världens mest ikoniska animerade serier och att de nu kommer tillbaka och är mer underhållande än någonsin känns jätteroligt, säger Jesper Dahl, General Manager för Pluto TV i Central- och Nordeuropa.

Beavis & Butt-Head visades för första gången i MTV:s animationsprogram ’Liguid Television’ 1992. Nya säsongen av Mike Judge’s Beavis & Butt-Head har premiär på Pluto TV måndagen den 4 september, ett stort urval av avsnitt från tidigare säsonger går även att se på Pluto TV.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL