Premiär för Jul med Ernst: ”Då kan man landa i en mjuk famn”

Premiär för Jul med Ernst: ”Då kan man landa i en mjuk famn”

Moa  Andersson
Uppdaterad 01 december 2023 kl. 14:12 | Publicerad 26 november 2023 kl. 10:11

Fira in julen tillsammans med Ernst Kirchsteiger

Det är dags för en ny jul med Ernst som sprider julstämning i varenda vrå. Han gör kransar, slår in paket och bjuder på egenbryggd glögg, och mycket mer.

När vintermörkret sänker sig och julen närmar sig, öppnar Ernst Kirchsteiger dörrarna till sin förtrollande värld i Jul med ErnstTV4 och TV4 Play! Det bjuds på fantasifullt pyssel och ljuvlig julmat. Följ med när Ernst binder vackra julkransar, skapar kreativa paketinslagningar och förvandlar gamla tröjor till bekväma kuddar under årets mysigaste period.

Premiär för Jul med Ernst: ”Då kan man landa i en mjuk famn”
Det är dags att komma i julstämning med Ernst Kirchsteiger. Foto: TV4

Vi landar i en mjuk famn som heter julen i primären av "Jul med Ernst"

Det finns blandade åsikter om Ernst Kirschteiger, men personligen är jag en av de som alltid älskat alla hans olika program på TV4. Redan i slutet av oktober satte jag upp min julstjärna i fönstret, jag vet – det är olagligt. Men för att få en förståelse för hur mysig julkänslan är enligt mig, så väljer jag nu att avslöja det för er. Ernst är en person som tar julen på stort allvar och menar dessutom att just nu, i dessa tider, betyder julen mer än vad den någonsin har gjort. 

– Just nu kan man ändå säga att världen ser komplicerad ut och då kan man landa i en mjuk famn och den heter julen, menar Ernst. 

Tillsammans med Ernst ska vi under december månad få följa med in i julvärmen. Hans kärlek för juletider speglar sig tydligt i premiäravsnittet där det binds otroliga julkransar, bakas havrekex och görs härligt julpyssel.

Premiär för Jul med Ernst
Ernst Kirchsteiger. Foto: TV4

Värm glöggen och häng med in i julmyset

Ernst blandar olika naturmaterial från trädgården för att göra härliga juldekorationer och god mat för att maxa julkänslan. Kort och gott: värm glöggen och häng med Ernst in i det gnistrande julmyset! Det kommer i alla fall jag att göra under december.

"Jul med Ernst" har premiär måndagen den 27 november kl. 20:00 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL