Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Posters släppta till Bad Boys for Life och Fantasy Island

Posters släppta till Bad Boys for Life och Fantasy Island

Kristian Andersson | Nyhet
01 december 2019
Kristian Andersson | Nyhet
01 december 2019

Se posters till "Bad Boys for Life" och "Fantasy Island".

Än så länge har inte trailern till "Bad Boys for Life" skapat stort intresse, men det ser bättre ut för "Fantasy Island". Nu släpper Sony Pictures affischer till sina två kommande filmer. Vilken av dem ser du fram emot mest?

Fantasy Island
Foto: Sony Pictures.

Den officiella trailern till Bad Boys for Life har i skrivande stund 4,2 miljoner visningar. För en film på den här blockbuster-skalan är det inte särskilt högt. Frågan är ifall intresset är svagt för filmen, eller om Sony Pictures inte marknadsfört den tillräckligt hårt. Hur som helst ser det snäppet bättre ut för Fantasy Island vars trailer har 6 miljoner visningar. Nu har Sony gått ut med posters till filmerna, och kanske fattar då gnistan eld.

Will Smith, som nyligen var aktuell med filmen Gemini Man, gör snart comeback tillsammans med Martin Lawrence i rollerna som detektiverna Mike Lowrey och Marcus Burnett. "Bad Boys for Life" har premiär 17 januari 2020. Se filmens fartfyllda trailer och dess nya poster:

Vi får också se en färsk poster till Fantasy Island, som är en skräckfilmstagning på den klassiska serien från 70-talet. I den har Michael Pena huvudrollen tillsammans med Lucy Hale och Maggie Q. Filmen har premiär 14 februari 2020, rapporterar Dark Horizons.

Är dessa två filmer något ni väntar på? 

NÄSTA ARTIKEL