Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Pontus Rasmusson tillbaka på Youtube: "Vet ni vad cringe är för något?"

Pontus Rasmusson tillbaka på Youtube: "Vet ni vad cringe är för något?"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 juni 2023

Efter kritik och avstängningar – Pontus Rasmusson aktiv på Youtube igen

Efter månader av massiv kritik, skandalrubriker, avstängda konton på sociala medier och anklagelser om att producera opassande innehåll för barn, ser Pontus Rasmusson ut att åter vara aktiv i allra högsta grad på Youtube och andra kanaler.

De negativa rubrikerna har avlöst varandra för Youtube-profilen Pontus Rasmusson det senaste året. I flera månaders tid har Rasmusson fått motstå massiv kritik i såväl traditionell media som på sociala medier. Profilen har dels anklagats för att lura sina följare, många av dem barn, på pengar och han har stängts av på flertalet plattformar på grund av opassande innehåll.

Youtube valde exempelvis att stänga av honom för att ha brutit mot förbud om att sexualisera minderåriga. Trots detta ser Pontus Rasmusson nu ut att vara i allra högsta grad aktiv på plattformen igen.

Pontus Rasmusson tillbaka på Youtube: "Vet ni vad cringe är för något?"
Screenshot från Pontus Rasmussons nya Youtube.

Trots kritik, skandaler och avstängningar – Pontus Rasmusson tillbaka på Youtube

Nu uppmärksammar Instagram-kontot bloggbevakning att Pontus Rasmusson sedan en tid är tillbaka på Youtube och producerar nytt innehåll. Återigen publicerar Rasmusson klipp med tydligt fokus på sex. I ett av de senast publicerade klippen delar profilen med sig av en Snapchat-konversation där en person avslöjar sina känslor för sin "crush".

– Vet ni vad cringe är för något? frågar Pontus Rasmusson i början av videon, innan han kommenterar en till synes uppdiktad chat mellan två personer.

I konversationen pratas det om sex mellan personerna, som också refererar till en tid när de gick i 3:an. Pontus påstår att det låter som om det refererar till en tid några år tillbaka, men det tycks onekligen handla om en konversation mellan två minderåriga personer.

Många som har sett videon misstänker att konversationen är påhittad av Pontus själv. Instagram-kontot bloggbevakning påpekar exempelvis att både Pontus och personerna i konversationen felaktigt refererar till Espresso House som "Expresso House".

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av 𝙱𝚕𝚘𝚐𝚐𝚋𝚎𝚟𝚊𝚔𝚗𝚒𝚗𝚐 (@bloggbevakning)

På den aktuella kanalen ligger även klipp med titlar som "Sex" och "Birthday Sex" uppladdade. Kanalen har varit aktiv sedan den 12 april.

NÄSTA ARTIKEL