Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Plura om dissen från Nyhetsmorgon: Tänker inte åka dit mer

Plura om dissen från Nyhetsmorgon: "Tänker inte åka dit mer"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juli 2023

Därför vill Plura inte gästa Nyhetsmorgon

När Eldkvarn-stjärnan och TV-profilen Plura Jonsson gästade "Värvet" förklarar han att han inte tänker åka till TV4:s program "Nyhetsmorgon" igen, och berättar varför.

Plura Jonsson har varit ett med svenska folket sedan 70-talet då han tog över Musiksverige med rockgruppen Eldkvarn. Sedan 2010 har vi även sett honom i TV-rutan med program som Mauro & Pluras kök, Pluras kök och Så mycket bättre.

Just nu är Plura en rubrikernas man tillsammans med sitt Eldkvarn, då deras sista konserter någonsin närmar sig. Den enda ljusningen med att Eldkvarn tackar för sig är att det eventuellt skulle kunna öppna upp för mer Plura i rutan. Med det sagt lär vi inte få se honom i Morgonstudion varken i samband med de sista spelningarna eller längre fram. Genom åren har det blivit en radda sittningar där genom åren, men om vi ska tro artisten själv så kommer han inte att slå sig ner i de vita sofforna något mer. Detta berättade han nämligen för Kristoffer Triumf i podcasten Värvet tidigare i våras.

Plura efter Nyhetsmorgons diss: "Tänker inte åka dit mer"
Ur "Så mycket bättre". Foto: TV4.

Plura efter Nyhetsmorgons diss: "Tänker inte åka dit mer"

Under samtalet berättar Plura att det är smickrande, men också rätt jobbigt med att göra intervjuer i och med allt resande, och säger att de flesta får åka ut till honom på landet i stället. Att han nu befinner sig i Triumfs studio beror på att TV4 plötsligt ställde in hans intervju.

– Jag skulle göra Nyhetsmorgon i morgon, men dom ställde in. Så nu tänker inte jag åka dit nån mer gång, säger Plura.

Någon direkt anledning till varför han petades från programmet fick han aldrig av kanalen:

– De hittade väl något intressantare, jag vet inte. De ringde och sa att de ställt in, jaha, jag tyckte bara det var skönt. Slipper jag sova i stan i natt. Jag har ställt in Nyhetsmorgon själv, det kanske är det de ger igen för?

Om Plura Jonsson dyker upp i "Nyhetsmorgon" framöver återstår helt enkelt att se.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL