Hugh Grant pekar ut filmen han önskar att han aldrig hade gjort

Pinsamma filmen Hugh Grant vill stryka från sin IMDb-sida

Filmtopp
01 april 2023 kl. 21:04

Här är filmen Hugh Grant skäms över

Filmstjärnan Hugh Grant gästade "The Late Late Show" där han tvingades svara på en obekväm fråga. Här är filmen han önskar att han kunde stryka från sin IMDb-sida.

Hugh Grant är bioaktuell med fantasyäventyret Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, i vilken han spelar en charmerande mästertjuv som lyckas ta över ett kungarike. I filmen ser vi även skådespelare som Chris Pine, Michelle Rodriguez och Bradley Cooper.

När Hugh Grant och Chris Pine gästade James Corden i The Late Late Show ställdes skådespelarna inför en rad tuffa val under programinslaget "Spill You Guts or Fill Your Guts" där de fick välja mellan att äta olika, avskräckande rätter, eller svarare på avskräckande frågor om sina karriärer.

Hugh Grant
Hugh Grant reagerar starkt på när Chris Pine äter en testikel för hans skull. Foto: CBS

Stjärnan äter en tjurtestikel

– Jag ångrar att jag kom hit, säger Hugh Grant när han får frågan om han mår okej efter att ha sett middagsbordet som består av delikatesser som fiskögon, öl med korvbitar i, tjurtestiklar och en shepherds pie fullproppad med maskar.

Den första frågan Hugh Grant får är vilken Chris Pine-film han tycker minst om. Eftersom han inte vill svara, så får han smaka på korvölen "inte dum alls", säger han. När Chris Pine sedan ombeds nämna den sämsta filmen med Hugh Grant, väljer han att äta en tjurtestikel – till Hugh Grants stora förvåning.

Hugh Grant
Hugh Grant får det svettigt om öronen i The Late Late Show. Foto: CBS

Hugh Grant pekar ut filmen han önskar att han aldrig hade gjort

När Hugh Grant får frågan om vilken film han skulle radera från sin IMDb-sida försöker han först slingra sig:

– Jag skulle kunna strimla hela mitt CV eftersom jag har specialiserat mig på att vara dålig i flera decennier. Det är en sak att säga att jag var dålig men jag kan inte dra ner alla mina kollegor med att säga att en film var dålig.

Därefter smashar han till med en 80-talstitel:

The Lady and the Highwayman. Mitten av 80-talet, en film gjord för TV. Jag spelar en "highwayman", det är tanken att jag ska vara sexig. Låg budget, dålig peruk, dålig hatt. Jag ser ut som Deputy Dawg. När jag skådespelar och är spänd så går min röst upp två oktaver, så Debuty Dawg kommer framspringande från bakom träden när en kärra åker förbi och skriker "Stand and deliver!", säger Hugh Grant, uppenbart plågad.

The Lady and the Highwayman
The Lady and the Highwayman får gärna försvinna från Hugh Grants IMDb-sida. Foto: Gainsborough Pictures

Se hela inslaget från The Late Late Show här:

"Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves" finns nu att se på bio. Här kan du läsa Filmtopps recension av filmen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL