Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Phil Lord och Chris Miller regisserar ny sci-fi film

Phil Lord och Chris Miller regisserar ny sci-fi film

Kristian Andersson | Nyhet
17 februari 2019
Kristian Andersson | Nyhet
17 februari 2019

I The Last Human har mänskligheten (i princip) gått under.

Det har gått väldigt bra för Phil Lord och Chris Miller som har producerat och skrivit manus till "Spider-Man: Into The Spider-Verse" och "The Lego Movie 2". Nu ska de försöka sig på att regissera också.

Phil Lord och Chris Millers filmer har varit ekonomiska succéer. Nu har de hittat ett nytt projekt att sätta tänderna i, en filmatisering av Lee Bacons ännu icke-publicerade barnbok The Last Human. Manusförfattaren s0m ska adaptera historien är Henry Gayden, som nyligen arbetade med superhjältefilmen Shazam!.

Enligt Empire handlar The Las Human om att människorna har varit utdöda på jorden i över 30 år. I denna framtid får vi följa en tolvårig robot vid namn XR_935, som är glad att leva i en värld utan kriminalitet, krig eller föroreningarna som människan stod för. Men en dag finner XR_935 en människa vid namn Emma som också är tolv år. Hon är uppvuxen i en underjordisk bunker gömd för alla maskiner. En vänskap mellan XR_395 och Emma uppstår och tillsammans ska de seglar över alla jordens hav.

Just nu är de inget produktionsbolag som fått rättigheterna till filmen men vi vet att Sony Pictures och Warner Bros är sugna på distribuera.

Kolla in filmtopps recension av Spider-Man: Into The Spyder-Verse.

Vad tror du om att Phil Lord och Chris Miller ska regissera en sci-fi för barn?

NÄSTA ARTIKEL