Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Beck.

Peter Haber med i de fyra nya Beck-filmerna

Kristian Andersson | Nyhet
14 februari 2021
Kristian Andersson | Nyhet
14 februari 2021

Inspelningen av nya Beck har påbörjats och Peter Haber ska medvera i alla fyra.

Skådespelaren Peter Haber, känd för alla sina Beck-filmer, kommer nu att medverka i två till som karaktären Martin Beck.

Bild: TV4 - Peter Haber - Beck

Serien Beck med Peter Haber i huvudrollen hade sin debut 1997 där vi från början och hela vägen till nu får följa kriminalinspektören Martin Beck, en polis som under årens lopp löser de mest morbida morden. Haber har i skrivande stund medverkat i hela 42 filmer  berättar HD och nu blir det alltså fyra till. Vi rapporterade för en tid sedan att Beck kommer åter igen hamna på C More till nästa vinter och att serien nyligen har påbörjats. 

Producenten bakom filmen, Niva Westin berättar följande,

 Det enda jag kan avslöja om nya säsongen är att nästan allt är som vanligt, men det blir en del privata förändringar för Martin Beck, han får ett nytt skulle man kunna säga.

I de andra huvudrollerna kommer vi få se Jennie Silvferhjelm, Måns Nathanaelsson, Anna Asp, Elmira Arikan och Kristofer Hivju. En annan förändring bakom projektet är regissörbytet, Tomas Michaelsson har regisserat Beck filmerna sedan 1996, men nu vill han göra något annat. Personen som tar över stafett pinnen är Francy Sutinger som tidigare gjort Adam & Eva, Springfloden och Mig äger ingen.

 

Scrolla vidare för mer läsning -->

NÄSTA ARTIKEL