Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Peter Capaldi - Doctor Who säsong 10 'blir min sista'

Peter Capaldi - Doctor Who säsong 10 'blir min sista'

Evelina Block | Nyhet
02 februari 2017
Evelina Block | Nyhet
02 februari 2017

Är du också ett hängivet fan av den brittiska sci-fi serien Doctor Who? Förändringens vindar kan komma att slå till igen.

Foto: BBC
Foto: BBC

Den nuvarande och tolfte Doktorn; Peter Capaldi har nyligen gått ut med att den kommande tionede säsongen kommer att bli hans sista. Skådespelaren gjorde sitt tillkännagivande under en intervju med BBC Radio 2, och seriens officiella twitter-konto bekräftade senare nyheten.

[embed]https://twitter.com/bbcdoctorwho/status/826185411823181825?ref_src=twsrc%5Etfw[/embed]

Capaldi som är den tolfte personen att anta rollen har medverkat i två säsonger efter att han tog över efter Matt Smith år 2013. Hans sista framträdande blir i den kommande julspecialen. Och om du är ett Doctor Who-fan vet du att det alltid bjuds på något alldeles extra och spektakulärt till julavsnittet.

LÄS OCKSÅ: JAMES CAMERONS NÄSTA PROJEKT - DOKUMENTÄR OM SCI-FI GENREN

Men det är heller inte bara Capaldis sista säsong. Den kommande säsongen som kommer att sändas under 2017, kommer också att bli den sista för seriens showrunnern Steven Moffat. I januari berättade Moffat att hans skulle lämna seren efter dess tionde säsong. Chris Chibnall (Broadchurch) kommer istället att ta över som showrunner från och med säsong elva.

Och nu när det ändå är så mycket förändring för serien, kan det inte äntligen vara dags för en kvinnlig Doktor kanske?

NÄSTA ARTIKEL