Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Pernilla Wahlgren krossade Lotta Engberg – så många premiären av Allsång på Skansen

Pernilla Wahlgren utsatt för brandfara: "Brandbilar snabbt på plats"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 juli 2023

Profilen tvingades evakuera tidigt på morgonen

Tidigt på morgonen tvingades Pernilla Wahlgren, programledare över "Allsång på Skansen", att evakuera Ellery Beach House på Lidingö. Detta efter en brandfara.

Allsång på Skansens nyligen tillsatta programledare Pernilla Wahlgren berättar att hon tidigare i dag tvingades lämna Ellery Beach HouseLidingö tillsammans med de andra gästerna efter att en brand brutit ut där. I samma veva meddelar hon att att läget är okej och att ingen kom till skada.

Pernilla Wahlgren utsatt för brandfara: "Brandbilar snabbt på plats"
Pernilla Walgren underhåller publiken under "Allsång på Skansen". Foto: SVT.

Pernilla Wahlgren utsatt för brandfara: "Brandbilar snabbt på plats"

Enligt Expressen var det en gardin som hade fattat eld och orsakat en brand som gjorde att man kontaktade räddningstjänsten klockan 07.11 i morse. Wahlgren befann sig på plats tillsammans med Zoe-Fay Brown, som väntar barn tillsammans med den äldsta sonen Olliver Ingrosso, och hennes mamma Christina Scholin.

– Spa och mysig middag i går, och tidig abrupt väckning i morse av brandlarmet som gick kl 7..! Brandbilar snabbt på plats och alla hotellgäster evakuerade till parkeringen i sina gula morgonrockar, skriver Pernilla Walgren i ett inlägg på Instagram. Vidare berättar hon att hotellet skötte situationen exemplariskt och att ingen oro eller stress spred sig bland gästerna.

Vidare rapporterar Expressen att delar av hotellet blev rökfyllt, och att byggnaden evakuerades. Utöver räddningstjänst ryckte även ambulans och polis ut till byggnaden. Branden som hade uppstått ska ha gått snabbt att släcka utan att någon kommit till skada.

På tisdag ser vi Pernilla Wahlgren åter på Sollidenscenen för att tillsammans med artister ge publiken på plats och TV-tittarna där hemma ännu en gedigen show.

NÄSTA ARTIKEL