Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Penelope Cruz

Penelope Cruz om nya filmen – "Bästa manuset jag läst."

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 september 2020

Ska medverka i Emanuele Crialeses nya film.

Penelope Cruz är klar för Emanuele Crialeses nya film "L’immensita", ett drama i 1970-talet Italien. Nu berättar regissören om det nya projektet.

Emanuele Crialese ligger bakom filmer som kritikerhyllade Respiro och Den nya världen. Nu är det klart att han får stjärnglans i sitt nästkommande drama L'immensita av Ingen mindre än Penelope Cruz.

Det var i en intervju med Variety som Cruz berättade om sin nya roll och prisade filmens manus, som "ett av de bästa jag någonsin läst".

L'immensita utspelas i 1970-talets Italien där vi följer en familj mitt under en stor vändpunkt i det italienska samhället. Cruz kommer att spela mamman som står i historiens centrum.

– Det är en berättelse om symbiotisk kärlek, mellan Clara och hennes barn, i Rom på 70-talet; en värld upphängd mellan grannskap under konstruktion och TV-program som fortfarande är i svartvitt, nya sociala framgångar och gamla familjestrukturer, säger Crialses.

Filmskaparen säger följande om Penelopes karaktär: "en arketyp som enbart kan få liv genom ett artistiskt mänskligt möte med den känslige och fantastiske skådespelerskan Penelope Cruz".

L'immensita kommer att börja spelas in under sommaren 2021.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL