Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Paul Rudd får komediserie på Netflix

Paul Rudd får komediserie på Netflix

Axel Diedrichs | Nyhet
11 augusti 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
11 augusti 2018

Paul Rudd tar sig an ett nytt uppdrag på Netflix – Komediserien "Living With Yourself".

Komiker- och superhjältestjärnan Paul Rudd är aktuell med "Ant-Man 2". Nu får han även en Netflix-serie av skaparna bakom den Oscarsbelönade familjefilmen "Little Miss Sunshine". Serien betitlas "Living With Yourself". 

På senare år har Paul Rudd tagit allt större kliv upp för karriärstegen. Hur bra hans birollsprestationer i filmer som The 40 Year-Old Virgin och På smällen än må vara, har han nu mognat till att främst göra huvudroller. En utveckling som skänker fansen stor glädje.

Paul Rudd tar sig nu över ännu en framgångsmur, med en komediserie där han har huvudrollen. Netflix-serien betitlas Living With Yourselfoch blir den hälften så bra som dess regissörers Jonathan Dayton och Valerie Faris film Little Miss Sunshine kan Netflix ha en given succé.

Vad serien kommer att handla om är ännu inte känt, men vi kan väl se framför oss en man som kämpar med sin medelålder. Netflix har heller inte annonserat när serien kommer att ha premiär.

Är du sugen på det senaste nytt av Paul Rudd, spana in bioaktuella "Ant-Man 2", som vår recensent Daniel Turfors fann mycket underhållande. Läs hans recension av filmen.