Paul Dano klar som The Riddler i nya Batman

Paul Dano klar som The Riddler i nya Batman

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 18 oktober 2019 kl. 16:10

The Batman ska ha The Riddler som huvudskurk.

Nu rapporteras det att Paul Dano är klar för rollen som The Riddler i Matthew Reeves kommande Batman-film.

Trots att Matthew Reeves kommande Batman-film är långt bort i tiden fortsätter den att generera stort intresse världen över. Ryktena om att Jonah Hill var aktuell för rollen som The Riddler blev inget mer då skådespelaren uppges ha tacka nej. I stället är det nu klart att Paul Dano skall spela den lurige skurken.

Ben Affleck tog över regissörsansvaret för kommande The Batman i januari 2017 och skulle därmed regissera sig själv i titelrollen. Men hans tid som den ikoniske superhjälten har varit kontroversiell och mötts av både ris och ros. Till slut valde Affleck helt att hoppa av varpå Apornas Planet-regissören Matthew Reeves tog över stafettpinnen.

Kontroverserna fortsatte när det annonserades att Robert Pattinson skulle spela Batman. Och dessutom möta The Riddler, en Batmanskurk som enbart medverkat en gång tidigare i spelfilmen Batman Forever där Jim Carrey spelade honom mot Val Kilmer som Batman.

Jonah Hill var först ryktad att spela The Riddler men nu är det alltså klart att Paul Dano skall spela den välkände skurken. Men än så länge har inte Warner Bros bekräftad något.

Vi har tidigare listat alla Batman-filmer från sämst till bäst.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL