Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Party Down

Party Down kommer tillbaka!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 mars 2021

Den älskade komediserien får en reboot.

En ny version av den omtyckta komediserien "Party Down" är i skapande. En av de som är involverade i projektet är ingen mindre än "Ant-Man"-stjärnan Paul Rudd.

Mellan 2009-2010 rullade Starz komediserie Party Down. Trots att det bara blev två säsonger med totalt 20 stycken 30-minutersavsnitt har serien i efterhand blivit en rejäl kultfavorit. Lite som det var när Arrested Development begav sig. Och precis som Arrested Development planerar man nu att ge serien nytt liv.

Originalserien handlade om ett gäng skådespelare som drar till Los Angeles för att slå igenom i Hollywood, men istället börjar jobba på en cateringfirma. I rollerna såg vi bland andra Adam Scott, Martin Starr, Lizzy Caplan, Ken Marino, Jane Lynch, Ryan Hansen och Megan Mullally.

Nu meddelar Deadline att seriens skapare Paul Rudd, Rob Thomas, John Enbom och Dan Etheridge arbetar med att skapa en reboot av serien. Vilka av originalskådespelarna som vi kan förvänta oss återvända i sina roller är i dagsläget inte klart, särskilt inte med tanke på att många av skådespelarna har fått ett större genomslag sedan serien lades ner.

Planen är i dagsläget att göra en begränsad säsong på sex avsnitt, men vem vet. Kanske kommer Party Down tillbaka för en längre vända än så.

MER LÄSNING: De 100 bästa komedierna enligt Edgar Wright!

NÄSTA ARTIKEL