Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Paranormal Activity

Paranormal Activity 7 - detta vet vi!

Sofia Olovsson | Nyhet
07 maj 2021
Sofia Olovsson | Nyhet
07 maj 2021

Den sjunde uppföljaren släpps redan i år.

Paranormal Activity släppte sin första film 2009 som blev en stor succé när den skrämde livet ur de flesta tack vare de så kallade "autentiska" kameravinklarna.

Paranormal Activity började som en berättelse där ett par börjar uppleva oförklarliga händelser som leder till att de börjar dokumentera delar av huset för att se vad det är som pågår. Med skräckblandad förtjusning blev denna film en av de mest omtalade skräckfilmerna på flera år när den då släpptes 2009. Flera uppföljare har producerats sedan dess.  

Paranormal Activity
Paramount Pictures

Nu rapporterar Screen Rant att den nya uppföljaren är på väg med siktet inställt på 2021 och med tanke på de tidigare filmernas premiärdatum så ryktas det om att Paranormal Activity 7 kan komma att släppas redan i oktober, men det återstår att se. 

Screen Rant har tidigare rapporterat om vilka skådisar som kommer synas i den kommande filmen. Emily Bader (Charmed), Roland Buck III (Better Caul Saul), Dan Lippert (Monster Island) och Henry Ayres-Brown (The Blacklist) utgör några av rollerna. 

Paranormal Activity 7 skrivs av ingen mindre än Christopher Landon som varit delaktig i några av de tidigare filmerna samt ligger bakom filmen Happy Death Day

Den kommande skräckfilmen kommer släppas på Paramount+ inom ramarna av 2021.  

VIDARE LÄSNING:

Nytt på Paramount+ i maj 2021.

NÄSTA ARTIKEL