Premiär för nya säsongen av Dexter

Premiär för nya säsongen av Dexter

  • Paramount+
Filmtopp
08 november 2021 kl. 11:30

"Dexter: New Blood" är här

Efter åtta år sedan vi såg vår kära blodexpert Dexter kan vi nu meddela att den nya säsongen äntligen är här. Du streamar den på Paramount+.

MER LÄSNING:

Originalserien rullade mellan 2006-2013, vilket innebär att det gått åtta år sedan vi senast såg Michael C. Hall i rollen som Dexter Morgan. När vi nu äntligen får återse honom i miniserien Dexter: New Blood befinner han sig inte längre i ett kokande hett Miami. Han går heller inte under namnet Dexter. Numera kallar han sig Jim och lever i ett snöigt Iron lake där han kämpar för att hålla monstret inuti honom begravet. Men kan han hålla inne sitt mörka jag när nya hot dyker upp?

Den nya serien har mottagits oerhört väl i Sverige såväl som utomlands. I skrivande stund har den mäktiga 9.5/10 i användarbetyg på IMDb. Likaså har positiva recensioner haglat in. Filmtopps recensent Jonatan Blomberg är mycket nöjd med de fyra avsnitt han fått ta del av inför premiären:

– Det råder ingen tvekan om att den här nya berättelsen framför allt kommer att uppskattas av de gamla fansen, som nu slutligen (förhoppningsvis) kommer att kunna ta farväl av serien och karaktären på ett bättre sätt, skriver Jonatan i sin recension.

Att rätta till originalseriens kritiserade final är en känd drivkraft bakom Dexter: New Blood vars första avsnitt du nu kan streama på Paramount+.

Michael C. Hall och Jennifer Carpenter i "Dexter: New Blood".
Michael C. Hall och Jennifer Carpenter i "Dexter: New Blood". Foto: Paramount+.
Dexter: New Blood. Foto: Paramount+.
Foto: Paramount+.
Dexter: New Blood. Foto: Paramount+.
Foto: Paramount+.

"Dexter: New Blood" har nordisk premiär idag på Paramount+ och består av sammanlagt tio avsnitt som sänds veckovis.

 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL