Två nya South Park-filmer om året

Premiär för ny South Park-film på Paramount+

  • Paramount+
Filmtopp
01 juni 2022 kl. 15:06

Firar 25-årsjubileum

Imorgon den 2 juni är det premiär för ny South Park-film på Paramount+. Här är allt du vill veta om "South Park: The Streaming Wars"!

South Park firar i år 25 år sedan lansering på Comedy Central 13 augusti 1997. Serien började med två animerade kortfilmer Jesus vs. Frosty (1992) och Jesus vs. Santa (1995) som tillsammans fick namnet The Spirit of Christmas och idag ses som ursprunget till serien.

Paramount+ nya South Park-film South Park: The Streaming Wars, kommer exklusivt till tjänsten den 2 juni. En fjärde South Park film kommer senare i sommar och de två tidigare filmerna, South Park: Post Covid och South Park: Post Covid: The Return Of Covid som kom tidigare i år finns redan exklusivt på Paramount+.

I South Park: The Streaming Wars bråkar Cartman med sin mamma samtidigt som en episk konflikt blossar upp i den lilla staden och till slut hotar hela South Parks existens.

Skaparna Trey Parker och Matt Stone är med som exekutiva producenter. I och med MTV Entertainment Studios nya avtal med de två kommer serien att visas på Comedy Central fram till 2027 och tar därigenom en av amerikansk kabel TV:s äldsta manusbaserade serie hela vägen till en 30:e säsong.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL