Infinite med Mark Wahlberg exklusivt till Paramount+

Infinite med Mark Wahlberg exklusivt till Paramount+

  • Paramount+
Filmtopp
01 juli 2021 kl. 14:07

Premiär 11 augusti.

Paramount+ fortsätter sin stora satsning. Nu knyter de till sig den hajpade actionfilmen "Infinite" med Mark Wahlberg i huvudrollen.

MER LÄSNING:

Bästa filmerna på Paramount+

Infinite är en högoktanig och visuellt slående sci-fi-actionfilm om reinkarnation där Evan McCauley (Mark Wahlberg) måste använda minnen och färdigheter från sitt tidigare liv för att rädda framtiden. Utöver Wahlberg medverkar även Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave), Sophie Cookson (Kingsman), Jason Mantzoukas (The Good Place), Rupert Friend (Hitman: Agent 47) samt Liz Carr, Toby Jones och Dylan O’Brien.

– Med den internationella premiären av Infinite på Paramount+ i Norden, Australien, Kanada och Latinamerika etablerar vi oss nu som en stark leverantör av premiuminnehåll på alla Paramount+ marknader. Och vi har bara börjat, säger Kelly Day, VD, Streaming och Chief Operating Officer, ViacomCBS Networks International.

Infinite bygger på boken The Reincarnationist Papers, av D. Eric Maikranz och är regisserad av Antoine Fuqua (Training Day, The Equalizer). Bakom manusidén står Todd Stein, manus är skrivet av Ian Shorr och filmen är producerad av Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian, Mark Huffam, John Zaozirny, Mark Wahlberg och Stephen Levinson

Paramount+ finns för närvarande i Norden, Kanada, Latinamerika, USA och kommer att släppas i Australien den 11 augusti. I slutet av 2021 kommer ViacomCBS att ha lanserat Paramount+ på 25 marknader och i slutet av 2022 kommer tjänsten att finnas på 45 olika marknader.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL