Premiär för Why Women Kill på C More

Här streamar du Why Women Kill säsong 2

  • Paramount+
Filmtopp
02 september 2021 kl. 10:09

Vill du se fler uppgivna hemmafruar göra revolt?

Den första säsongen av Why Women Kill rullade igår färdigt på C More. Även om streamingtjänsten inte har fortsättningen, så finns det finns mer att streama av den populära serien idag. Här ser du Why Women Kill säsong 2!

Why Women Kill är en antologiserie skapad av Marc Cherry som under mitten på 2000-talet gjorde den älskade såpan Desperate Housewives. I hans nya serie följer vi kvinnor som får nog på sina äktenskap och tar till med de metoder som krävs för att visa sitt missnöje och bryta sig fria från de kassa äktenskapens handfängslar. 

Den första säsongen har gjort stor succé på C More och hade igår sin final. Vad gäller Why Women Kill säsong 2 så finns den att streama – bara att du får titta åt annat håll. Den andra säsongen finns istället att streama i på Amazon Prime Video och Paramount+ som producerar serien. Däremot har den ännu inte kommit till svenska marknaden, vilket innebär att du behöver se den med hjälp av VPN-tjänst som öppnar upp för att du ska kunna ta del av det internationella utbudet.

Se trailern till den nya säsongen här: 

Har du ännu ingen prenumeration på Paramount+? Streamingtjänsten kostar 69 kronor per månad. Där hittar du mängder med serier från aktörer som Showtime, Comedy Central, MTV och förstås egna Paramount Plus-original. 

Why Women Kill är en av streamingtjänstens mest populära originalserier tillsammans med Yellowstone och iCarly

NÄSTA ARTIKEL