Pamela Anderson gästar Comic Con Stockholm

Pamela Anderson gästar Comic Con Stockholm

Uppdaterad 02 juli 2021 kl. 11:07 | Publicerad 13 september 2017 kl. 11:09

Hollywoodstjärnan Pamela Anderson kommer till Sverige för att gästa Nordens största mässa för populärkultur - Comic Con Stockholm, på Kistamässan. Hon finns på plats för att träffa fansen, delta i frågepaneler och skriva autografer under mässans första och sista dag.

Nu är det klart att Pamela Anderson, som fick stjärnstatus efter att ha spelat rollen som livräddaren C.J. (Casey Jean) Parker i Baywatch, kommer till Comic Con Stockholm den 15 och 17 september.

De senaste åren har vi kunnat se Pamela Anderson i flera TV- och filmproduktioner ofta i roller där hon spelar sig själv. Dessutom är hon en PETA-aktivist, som brinner för djurens rättigheter. De senaste året har hon även gästat utvalda Comic Con-mässor i Europa. Och med vänner inom modevärlden som Tom Ford och Vivienne Westwood, så kan fansen förvänta sig en storslagen, elegant och glamourös entré på årets Comic Con Stockholm.

Pamela Anderson finns på plats under fredag 15 september och söndag 17 september och kommer göra Q&A-paneler på scenen, samt signera autografer och låta sig fotograferas i Special Guest Area.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL