Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Call Me By Your Name-regissören gör miniserie hos HBO

Call Me By Your Name-regissören gör miniserie hos HBO

Kristian Andersson | Nyhet
10 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
10 juli 2020

Regissören Luca Guadagnino gör sin seriedebut hos HBO.

Det är den Oscarsnominerade regissören Luca Guadagnino som gör en miniserie för HBO. Han är känd för att bland annat ha regisserat kärleksdramat Call Me By Your Name och skräckfilmen Suspiria.

Den italienske Call Me By Your Name-regissören Luca Guadagnino gör seriedebut i september hos HBO. Serien We Are Who We Are ska utspela sig på en amerikansk militärbas i Italien där vi får följa två tonåring som är på väg att bli vuxna och allt vad det innebär, en handling som inte är så olik hans film Call Me By Your Name. Serien kommer kretsa kring relationer, kärlek och vänskap skriver La Repubblica.

We Are Who We Are har både skrivits, regisserats och producerats av Luca Guadagnino och kommer att sträcka sig över åtta avsnitt som en miniserie.

– Detta är ett tv-projekt som inte har något med mitt filmskapande att göra och jag ville berätta om ungdomar i dagens verklighet som befinner sig i en miljö jag själv inte känner till, nämligen den militära. Och det är väldigt spännande, sa Luca Guadagnino i ett uttalande.

Planen är att miniserien ska ha premiär på HBO i september. Läs också om att The Crown har blivit bekräftat för en sjätte säsong.

Se teasern här nedan till den miniserien We Are Who We Are.