Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Oscarbelönad skådespelare till säsong 5 av How to Get Away With Murder

Oscarbelönad skådespelare till säsong 5 av How to Get Away With Murder

Axel Diedrichs | Nyhet
31 juli 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
31 juli 2018

Timothy Hutton var en av de yngsta att vinna en Oscar – Nu gör han debut i thriller-serien "How to Get Away With Murder".

Timothy Hutton var bara 20 år gammal när han van en Oscar för Bästa manliga biroll i "Ordinary People" (1980). Nu rapporterar amerikanska medier att han skrivit på för att göra en av de bärande rollerna i säsong 5 av "How to Get Away With Murder".

Det blev nyligen klart att Amirah Vann blir reguljär i den femte säsongen av ABC:s hitserie. Nu tillkommer dessutom ett stjärnskott till den spännande serien om ett gäng elever som, tillsammans med sin jurist-lärare, dras in i en mordkonspiration, som förändrar deras liv. I rollen som läraren ser vi Oscarsbelönade Viola Davis. Snart får hon sällskap av Timothy Hutton som varit med i många produktioner, senast i Ridley Scotts thriller All the Money in the World, med Mark Wahlberg i huvudrollen. Vad för karaktär Hutton kommer att spela i ABC:s populära thriller vet vi inte ännu, de har inte gått ut med sådan information, vilket är fullt normalt i det här utvecklingsstadiet.

Om du missat serien, se trailern till den första säsongen: 

Säsong 5 av "How to Get Away With Murder" har premiär 27 september. Ser du fram emot att få se i Timothy Hutton i berättelsens fortsättning?