Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Oscar Isaac spelar poker i filmen The Card Counter

Oscar Isaac spelar poker i filmen The Card Counter

Kristian Andersson | Nyhet
20 juni 2020
Kristian Andersson | Nyhet
20 juni 2020

Ska regisseras av Paul Schrader.

Oscar Isaac är en skådespelare med många järn i elden. Han ska bland annat spela en huvudroll i filmen Huvudjägarna som kommer att regisseras av Ben Stiller. Nu är han även aktuell för en film där han ska spela en pokerspelare som kan räkna kort.

Det är regissören Paul Schrader som kommer att regissera och skriva manus till den nya filmen The Card Counter där Oscar Isaac ska spela huvudrollen som karaktären Cirk. Produktionen av The Card Counter kommer enligt Deadline påbörjas inom kort i den amerikanska delstaten Mississippi. 

I The Card Counter spelar Oscar Isaac Cirk, en före detta militär som lever ett ganska spartanskt liv. Han börjar spela kort och förstår ganska snart att han har en talang för att just räkna kort och börjar därför att ta allt större risker i pokervärlden. 

Filmen har legat på is sedan i mars på grund av Coronaviruset, men nu har den fått klartecken att fortsätta spelas in. I filmen kommer vi också få se skådespelare som Tiffany Haddish, Tye Sheridan och Willem Dafoe.

Läs också om att Oscar Isaac ska spela mot Robert De Niro i den kommande filmen Armageddon Time.

NÄSTA ARTIKEL