Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Oscar Isaac som Gomez i nya Familjen Addams

Oscar Isaac som Gomez i nya Familjen Addams

Kristian Andersson | Nyhet
23 december 2017
Kristian Andersson | Nyhet
23 december 2017

Oscar Isaac ansluter sig till den nya animerade Familjen Addams.

Under sommaren var det någon som Twittrade och ställde följande fråga blev viral:

Kommer nya Familjen Addams innehålla skådespelare som Eva Green och Oscar Isaac, kommer filmen att regisseras av Guillermo Del Toro?

Nu har det visat sig att Oscar Isaac ska göra rösten till Gomez Addams, alltså pappan i den morbida familjeklassikern. Guillermo Del Toro kommer inte att regissera utan det blir Conrad Vernon, som bland annat har gjort filmer som Sausage Party och Madagaskar 3.

Det var ganska länge sedan, 2013, som MGM gick ut med att de skulle göra en animerad version av Familjen Addams, nu verkar det som att projektet är i rörelse, de har hittat en regissör och en skådespelare. Det kommer nog mer information om filmen de kommande veckorna. MGM har också börjat lägga energi på en Creed 2, här kan du läsa om det.

Vad filmen kommer handla om vet vi inte riktigt än men de kommer med alldra största säkerhet handla om Gomez och Morticia och deras barn. Men jag hoppas att filmen även kommer innehålla Wednesday, Pugsley, Uncle Fester och Lurch.

En bild på Addams familjen Luch, Gomez, Morticia och Uncle Fester
Lurch, Gomez, Morticia och Uncle Fester.

Än så länge har det inte släppts något premiärdatum. Om du vill hitta tips på kommande filmer, bör du läsa vår samlingsartikel.

Vad tror du om en animerad Familjen Addams?

NÄSTA ARTIKEL