Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Oscar Isaac

Oscar Isaac gör ny "Ex Machina"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 januari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 januari 2020

Superhjälten som kan tala med maskiner.

Oscar Isaac är klar för att spela huvudrollen i Legendary Entertainments filmatisering av Brian K. Vaughans prisade serietidning "Ex Machina", i vilken han gestalta den före detta superhjälten Mitchell Hundrd som kan kommunicera med maskiner.

Han är kanske främst känd för sin roll som orädd pilot i de nya Star Wars-filmerna, men Oscar Isaac har många strängar på sin lyra. Exempelvis har vi sett honom i filmer som Inside Llewyn Davis och Annihilation.

Nu rapporterar The Hollywood Reporter att han är klar för att spela huvudrollen och producera filmen The Great Machine, som finansieras av Legendary Entertainment.

Filmen är en adaption av Brian K. Vaughans prisvinnande serietidning Ex Maachina, inte att förväxlas med Alex Garlands film Ex Machina från 2014, i vilken Oscar Isaac spelade mot Alicia Vikander och Domnhall Gleeson.

Serien handlar om Mitchell Hundred (Isaac), en före detta superhjälte som på senare dagar har blivit borgmästare i New York. Hundreds superförmåga är att han kan prata med maskiner, exempelvis robotar.

Manuset skrivs av Anna Waterhouse. Joe Shrapnel. När filmen förväntas ha premiär vet vi inte i dagsläget.