Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Orlando Bloom ser inte sig själv i Sagan om Ringen serien

Orlando Bloom ser inte sig själv i Sagan om Ringen serien

Axel Diedrichs | Nyhet
30 juli 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
30 juli 2019

Vi kan ha sett det sista av Orlando Blooms Legolas.

Foto: New Line Cinema.

Amazon planerar för sin stora Sagan om Ringen serie som kommer att bestå av minst fem säsonger. Många hoppas på att få se skådespelare från Peter Jacksons filmer återvända, men någon comeback för Orlando Bloom verkar det inte bli.

För 20 år sedan var man mitt uppe i inspelningen av vad som skulle komma att bli filmhistoriens mest framgångsrika trilogi. Efter Sagan om Ringen filmerna kom The Hobbit, som bland annat har med Andy SerkisIan McKellen, Elijah Wood och Orlando Bloom från originaltrilogin tillbaka i sina roller. I Amazons kommande serie kan vi få se fler reunions, men att Bloom skulle återvända verkar inte vara ett alternativ.

I en intervju med The Hollywood Reporter berättar Bloom att det kändes helt rätt att återvända för The Hobbit. Men han menar också att han troligtvis är för gammal för att medverka i Ringen serien:

– Jag brukar se på mig själv som tidlös, men jag vet inte ifall jag skulle passa in i den världen. De har förmodligen någon 19-årig grabb som är redo att köra.

Även om Bloom skulle satsa på att få komma tillbaka i serien är det inte så troligt eftersom att serien uppges utspela sig många år innan berättelsen om ringen och följet tar vid.

Orlando Bloom är aktuell med Amazons nya serie "Carnival Row", en fantasyserie i viktorianska England.