Orange is the New Black Säsong 5 - Detta vet vi

Orange is the New Black Säsong 5 - Detta vet vi

Fredrik Edström
Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 15:25 | Publicerad 27 juli 2016 kl. 17:20
Foto: Netflix
Foto: Netflix

Satt du, precis som jag, på sylvassa nålar under Orange is The New Blacks kataklysmiska säsongsfinal? Säsongen avslutades i en storstilad cliffhanger som skulle ge självaste Sylvester Stallone svindel. Jag räknar ner dagarna tills jag får se fortsättningen och nedan kan du läsa allt vi vet om kommande säsong 5.

Inspelningen har redan påbörjats! Det känns som att jag just lämnade Litchfields sunkiga, nergångna lokaler från säsong 4, men en Instagram-bild från skådespelaren Danielle Brooks bekräftar att inspelningarna för kommande säsongen redan har påbörjats!

En tidsram för premiärdatumet! Ett exakt premiärdatum är inte utannonserat än, men det finns ett par relativt säkra kort att satsa på. I dagsläget pekar tv-gudarnas fingrar på att premiärmånad blir Juni 2017. Netflix har dessutom för vana att släppa löss de kriminella kvinnornas nya säsonger på en Fredag, vilket avgränsar våra kandidater till 9:e, 16:e eller 23:e Juni. Som sagt är detta spekulationer, så förvänta dig inte någon skottsäker sanningV

Hur mycket längtar du efter säsong 5? 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL