Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ola Rapace på Thailands bakgator i dramathrillern Farang

Ola Rapace på Thailands bakgator i dramathrillern Farang

Eric Diedrichs | Nyhet
10 februari 2017
Eric Diedrichs | Nyhet
10 februari 2017

Farang

"Farang" är C Mores andra svenska originalserie efter succén "Saknad". Ola Rapace och Louise Nyvall spelar huvudrollerna i denna dramathriller, där en pappa och hans dotter försöker hitta vägen tillbaka till varandra genom ett kriminellt skuggland på Thailands bakgator. Erik Leijonborg har regisserat och Malin Lagerlöf står för manus till Farang, vars två första avsnitt får streamingpremiär på C More 9 mars.

I ett pressmeddelande skriver C More att de fortsätter satsningen på svenska kvalitetsproduktioner med den nya dramathrillerserien Farang. Ola Rapace spelar Rickard, som tio år efter flykten från Sverige till Thailand hankar sig fram som småkriminell i Phuket med skyddad identitet och ett pris på sitt huvud. När hans femtonåriga dotter Thyra (Louise Nyvall) ger sig ut på jakt efter sin pappa kommer det förflutna ikapp med våldsam kraft, och tillsammans med henne blir Rickard tvungen att slå tillbaka för att överleva.

–  Farang är en berättelse om tillit och svek. Om att vi aldrig kan fly vår historia, men att det finns hopp om framtida försoning trots ett mörkt förflutet, säger Johanna Bergenstråhle, Exekutiv producent för Farang.

Jacques Karlberg spelar Fabian, en ung man som först ser Thyra som en i raden av tjejer han förför och lurar att smuggla droger till Sverige. I övriga roller ses bland andra Gerhard Hoberstorfer, Anna Bjelkerud, Ralph Carlsson och den thailändska stjärnan Yayaying Rhatha Phongam (”Only God Forgives”).

De två första avsnitten av Farang blir tillgängliga för streaming 9 mars, och sedan kommer ett nytt avsnitt varje torsdag under sju veckor.

Vad tror du, är Farang något för dig?