Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nytt trailerklipp till kommande Star Wars: The Rise of Skywalker

Nytt trailerklipp till kommande Star Wars: The Rise of Skywalker

Kristian Andersson | Nyhet
26 november 2019
Kristian Andersson | Nyhet
26 november 2019

Mer TV-reklam för Star Wars-filmen.

Det är återigen dags för Star Wars-universumet att släppa ny film, denna gången "Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker". Den pågående trilogins avslutning har biopremiär 18 december detta år. Nu har det landat lite nytt material för att göra allt lite mer spännande inför premiären.

Star Wars
Foto: Disney.

J.J Abrams nya Star Wars-rulle är snart här; nu återstår bara 23 dagar. Det är produktionsbolagen Lucasfilm och Disney som väljer att släppa mer rörligt material till filmen i form av en TV-reklam där vi ser bilder vi tidigare inte sett. 

Filmen blir den nionde och sista i Skywalker-sagan. Den pågående trilogin har fått blandat mottagande av publiken och övervägande positiva recensioner av kritikerna.

Ett gäng av de skådespelare vi kommer att få se är Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Issac, Adam Driver, Lupita Nyong, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie och Richard E. Grant. Princessan Leia kommer att vara med i berättelsen, detta trots Carrie Fishers bortgång. För att kunna gestalta henne i The Rise of Skywalker sätter de samman tidigare inspelat material med CGI-effekter, vilket Dark Horizons berättar om.

Se den nya TV-reklamen för Star Wars 9: 

Hur pass taggad är du på äventyrets uppgörelse? Kolla in ett gäng bilder till filmen.