Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nytt på HBO mars 2018 - dessa nya serier ska du se

Nytt på HBO mars 2018 - dessa nya serier ska du se

Sebastian Håkansson | Nyhet
27 februari 2018
Sebastian Håkansson | Nyhet
27 februari 2018

Vi blickar framåt och synar vilka nya serier som har premiär på HBO Nordic under mars månad. Flera riktigt populära serier kommer äntligen tillbaka med helt nya säsonger såsom Billions och Silicon Valley. Dessutom är det premiär för en helt ny serie baserad på DC:s karaktärer i berättelserna om Stålmannen. I Krypton får vi följa Stålmannens farfar. I slutet av månaden är det också premiär för den spännande dramaserien Trust, med veteranen Donald Sutherland i en av de bärande rollerna.

Nedan kan du läsa mer om vilka nya serier som kommer på HBO Nordic i mars.

The Good Fight

Säsong 2 – premiär 4 mars

I andra säsongen av Showtime’s The Good Fight har världen blivit galen och morden i Chicago ökar. Mitt i galenskapen utsätts Diane, Lucca, Maia och resten av advokatbyrån för psykisk press när en annan byrås kund mördar sin advokat för att denne tagit för mycket betalt. När ett copycatmord sker börjar de se med misstänksamhet på sina egna klienter. Serien är skapad av Robert och Michelle King och i huvudrollerna ser vi Christine Baranski, Rose Leslie, Cush Jumbo, Delroy Lindo, Audra McDonald, Sarah Steele, Justin Bartha, Michael Boatman och Nyambi Nyambi. I nya säsongen ansluter också Tim Matheson (The West Wing, Hart of Dixie och The Affairs fjärde säsong).

Heathers

Premiär 8 mars

Paramounts nya antologiserie Heathers är en nutida version av 80-talets originalfilm. Vår hjältinna Veronica Sawyer tar sig nu an en väldigt annorlunda men lika elak grupp Heathers, ledd av den fashionabla med stenhårda Heather Chandler och hennes sidekicks Heather Duke och Heather McNamara.I rollerna ser vi Grace Victoria Cox, James Scully, Melanie Field, Brendan Scannell, Jasmine Mathews och Nikki SooHoo. Vi ser även Selma Blair och gästspel av originalfilmens Shannen Doherty. Heathers är skapad för tv och exekutivt producerad av Jason A. Micallef och Gary Lucchesi, Lakeshore Productions, Josh McGuire och Trevor Engelson är exekutiva producenter. 10 avsnitt á 30 min.

The Arrangement

Säsong 2 – premiär 12 mars

Paramounts nya antologiserie Heathers är en nutida version av 80-talets originalfilm. Vår hjältinna Veronica Sawyer tar sig nu an en väldigt annorlunda men lika elak grupp Heathers, ledd av den fashionabla med stenhårda Heather Chandler och hennes sidekicks Heather Duke och Heather McNamara.I rollerna ser vi Grace Victoria Cox, James Scully, Melanie Field, Brendan Scannell, Jasmine Mathews och Nikki SooHoo. Vi ser även Selma Blair och gästspel av originalfilmens Shannen Doherty. Heathers är skapad för tv och exekutivt producerad av Jason A. Micallef och Gary Lucchesi, Lakeshore Productions, Josh McGuire och Trevor Engelson är exekutiva producenter. 10 avsnitt á 30 min.

American Crime

Säsong 3 – tillgänglig 13 mars

Det Emmybelönade antologi-kriminaldramats tredje och sista säsong blir tillgänglig i sin helhet den 13 mars. Serien är skapad av John Ridley och i huvudrollerna ser vi Felicity Huffman, Regina King och Timothy Hutton.

Bad Banks

Säsong 1 – premiär 14 mars

När den unga och talangfulla Lana Liekam på felaktiga grunder får sparken från den prestigefyllda investeringsbanken Crédit International i Luxemburg, blir hon erbjuden ett drömjobb i Frankfurt för den prominente Gabriel Fenger, chef för investeringbanken på Deutsche Invest. Hon imponerar stort med sin passion och ambition men inser för sent att hennes tidigare chef lurat in henne i det nya jobbet för egen vinning och en skoningslös maktkamp drar igång. 6 avsnitt á 60 min.

O Negócio

Säsong 4 – premiär 19 mars

O Negócio (The Business) handlar om Karin, Luna och Magali – tre vackra och smarta kvinnor som går samman för att revolutionera sin yrkeskår. De står vid ett vägskäl i karriären och har en vision: varför skulle inte världens äldsta yrke kunna gagnas av modern marknadsföring? De är eskortflickor men redo att agera som affärskvinnor. I rollerna ser vi João Gabriel Vasconcellos, Rafaela Mandelli, Michelle Batista, Eduardo Semerjian och Juliana Schalch. Serien från HBO Brazil är skapad av Rodrigo Castilho och Luca Paiva Mello. Alla tidigare säsonger finns tillgängliga.

Arthur Miller: Writer

HBO-dokumentär – premiär 20 mars

Rebecca Millers film om sin far, hans liv och verk, baserat på improviserade intervjuer filmade under en lång tidsperiod i familjens hem. Denna film om en av USA:s främste dramatiker och författare liknar inte något som publiken fått se tidigare och ger en unik inblick i Millers framgångar och livstragedier, bland annat hans äktenskap med Marilyn Monroe, om mänsklig bräcklighet och hur han som en av sin tids vassaste samhällskritiker formade en ideologi som haft stor påverkan på den amerikanska kulturen.

Krypton

Premiär 22 mars

Vi befinner oss två generationer innan Stålmannens hemplanet Krypton exploderar och får följa hans farfar (Cameron Cuffe, The Halcyon). Hans familj El har blivit utfryst och han får kämpa för att återupprätta sin familjs heder och rädda sina anhöriga från en värld i kaos. Serien är baserad på DC:s karaktärer och är exekutivt producerad av David S. Goyer (Man of Steel, Batman vs Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight-trilogin). Cameron Welsh (Ash vs Evil Dead) är exekutiv producent och showrunner. 10 avsnitt á 60 min.

Barry

Premiär 26 mars

HBO:s nya, mörka komediserie Barry med Bill Hader i huvudrollen handlar om en deprimerad yrkesmördare med låg prislapp. Ensam och missnöjd reser han till Los Angeles för att avsluta en blivande skådespelares liv men blir till sin stora förvåning innesluten och accepterad av en grupp hoppfulla teaterelever. Hans kriminella kollegor har dock ingen förståelse för hans nya ambitioner.

Serien i åtta avsnitt är skapad, exekutivt producerad och skriven av Alec Berg och Bill Hader.

Trust

Premiär 26 mars

Trust är inspirerad av den verkliga händelse som drabbade en av USA:s rikaste familjer; Gettys. John Paul Getty III (Harris Dickinson), arvtagare till Gettys oljeförmögenhet, blir kidnappad i Rom. Pauls farfar, J. Paul Getty Sr. (Donald Sutherland) – troligen världens rikaste man – är upptagen. Pauls far (Michael Esper) svarar inte i telefon. Endast Pauls mor, Gail Getty (Hilary Swank), är tillgänglig att förhandla med de allt mer desperata kidnapparna.

I övriga roller ser vi bland andra Brendan Fraser, Anna Chancellor och Charlotte Riley. Danny Boyle regisserar de tre första avsnitten och serien är skapad av Simon Beaufoy.

Silicon Valley

Säsong 5 – premiär 26 mars

HBO:s Emmybelönade Silicon Valley är tilbaka med en femte säsong. Komediserien är en humoristisk inblick i IT-ålderns guldrushdagar där de som har störst chans att lyckas också är de som är sämst på att hantera framgång. I rollerna ser vi Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Suzanne Cryer och Jimmy O. Yang.

Billions

Säsong 3 – premiär 26 mars

I den tredje säsongen av Showtimes dramaserie fortsätter Chuck Rhoades (Paul Giamatti) och Bobby Axelrod (Damian Lewis) att göra allt för att förgöra varandra. Wendy Rhoades (Maggie Siff), Chucks fru och Axes personliga coach, har en svårbalanserad position mellan dem. Pengar, makt och hämnd står på agendan när högriskspelet nu fortsätter.

THE ZEN DIARIES OF GARRY SHANDLING

HBO-dokumentär – premiär 27 mars

När Garry Shandling gick bort 2016 var han ihågkommen som en stor ståupp-komiker och stjärnan i två av tv-historiens mest innovativa sitcoms. Men för de som verkligen kände honom var den ”riktige” Garry Shandling en betydligt mer komplex person. I dokumentären medverkar mängder av hans familjemedlemmar och vänner, bland andra James L. Brooks, Jim Carrey, Sasha Baron Cohen, David Coulier, Jon Favreau, Jay Leno, Kevin Nealon, Conan O’Brien, Bob Saget, Jerry Seinfeld och Sarah Silverman. Vi får se nedslag i över fyra decenniers tv-framträdanden och en personlig inblick genom privata anteckningar och brev samt frispråkiga hemmavideor som avslöjar en lika briljant som rastlös själ.