Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nytt på HBO i oktober

Nytt på HBO i oktober

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2018
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2018

Filmtopp spanar in vad som är nytt på HBO i oktober!

Vi informerar dig om vad som uppdateras i deras utbud de kommande 30 dagarna. Vilken ny titel på HBO Nordic ser du mest fram emot?

Aranyélet (Golden Life) – Säsong 3 – 4 oktober

Familjen Miklós lever i ett av de finaste områden i Budapest, men bakom stängda dörrar är det inte guld och gröna skogar. Pappan Attila är kriminell, men försöker bryta sig fri från brottsligheten. Men när hans son följer hans smutsiga fotspår blir det större belastning; Hur ska han lämna den farliga branschen när han samtidigt vill skydda sin son?

Supergirl – Säsong 4 – 5 oktober

Kara Zor-El flydde som liten från den döende planeten Krypton, och lever nu ett vanligt liv i National City där hon jobbar på CatCo Media. Hennes fosterfamilj har lärt henne hur hon ska kunna leva ett normalt liv och dölja de övernaturliga krafter hon besitter. När hon intar rollen som Supergirl kämpar hon för att hålla sitt nya och gamla liv i kontroll.

Flight of the Conchords: Live in London – 7 oktober

Den berömda komikerduon kommer tillbaka! Bret McKenzie och Jemaine Clement förförde sin publik med serien Flight of the Conchords, som följer två australiensare i jakt på att lyckas som musiker i New York. Snart kan du se ett av deras scenframträdanden, på Apollo i London.

All American – Seriepremiär 11 oktober

En amerikansk fotbollsspelare flyttar från Los Angeles till Beverly Hills för att få extra fart på karriären. Men hans nya liv öppnar för en väldigt stor krock med två helt olika familjer. Serien baseras på proffsspelaren Spencer Paysings liv.

Mr. Robot – Säsong 3 – 12 oktober

Hackern Elliot Anderson dras in i ett hackernätverk, som planerar en attack mot ett multinationellt företag. Elliot blir nyckelperson i uppdraget. Mr. Robot har vunnit 2 Golden Globes, bland annat för Bästa dramaserie.

Camping – Seriepremiär 15 oktober

En semester spårar ur för ett gift par och deras vänner. En adaption på den brittiska serien Camping. I huvudrollen ser vi Jennifer Garner, som är tillbaka efter en tid ifrån rampljuset.

Loudermilk – Säsong 2 – 17 oktober

Nyheter på HBO Nordic

Den nyktra alkoholisten Sam Loudermilk har dålig attityd, och det hjälper inte att hela hans liv är en röra. I rollen som Sam ser vi Ron Livingston, känd från Band of Brothers och Sex and the City. Peter Farrelly, som tillsammans med sin bror gjor flera klassiska komedier, är en av skaparna bakom serien.

Into the Badlands – Säsong 3 – 17 oktober

En mäktig krigare och en ung grabb söker upprättelse i ett hänsynslöst territorium kontrollerat av feodala baroner. Daniel Wu och Aramis Knight har huvudrollerna i actionserien Into the Badlands.

Stolen Daughters: Kidnapped by Boko Haram – 23 oktober

År 2014 var ett mörkt år i norra Nigeria då 276 skolflickor kidnappades från sin skola i Chibok. De gömdes i Sambiaskogen där de hölls fångatagna i över tre år, av Boko Haram, en islamistisk upprorsgrupp. Förra året släpptes en tredjedel av flickorna fria. Denna dokumentär återberättar händelseförloppet.

My Dinner with Hervé – 2 oktober

I genren om oväntade vänskaper hittar vi här en berättelse om en journalist och en världsberömd knivkastande dvärg, spelad av Game of Thrones-stjärnan Peter Dinklage. De möts under en livlig natt i LA, som kommer att förändra deras liv.

Legacies – 26 oktober

Legacies är en serie till följd av The Vampire Diaries, som handlar om Hope Mikaelson – Arvtagare till de kraftigaste blodlinjerna hos vampyrer, häxor och varulvar. Hope går i skola för dem som behöver lära sig att hantera sina övernaturliga förmågor.

Blinded by the Lights – 27 oktober

Under åtta avsnitt följer vi en kokainhandlares liv. Affärerna som hittills varit fläckfria börjar dala och situationen spårar snabbt ur. När kaoset är som mest totalt, måste livsavgörande beslut fattas. Huvudrollen görs av debutanten Kamil Nozynski.

Ray Donovan – Säsong 6 – 29 oktober

Den sjätte säsongen av Ray Donovan bjuder på en rockad; vi förflyttar oss från Los Angeles till New York. Ray är i ett tufft skede där han försöker börja om på nytt. Från att ha hamnat i East River, räddas han av en polis som tar med honom till jobbet. Kan Liev Schreiber den här gången vinna en Emmy för sin roll som Ray?

Vilken av dessa nyheter på HBO i oktober ser du mest fram emot? För fler nyheter om filmer och serier, läs här.