Nytt på BritBox i april 2024 – drama, krim och komedi

Nytt på BritBox i april 2024 – drama, krim och komedi

Emil Oscar Rasmussen
16 mars 2024 kl. 16:03

BritBox bjuder på flera spännande nyheter

I april 2024 lanserar BritBox en rad spännande nya serier. Bland nytillskotten hittar vi allt från kriminalserier till komediserier.

Nya serier på BritBox i april 2024

Nytt på BritBox i april 2024
Foto: BritBox.

Happy Valley (säsong 3) – premiär 3 april

BAFTA-vinnaren Happy Valley är tillbaka med sin tredje (och sista) säsong i april. Denna gången får vi följa poliskommissarie Catherine Cawood (Sarah Lancashire) när hon upptäcker kvarlevor av ett mordoffer i en dränerad reservoar. Det blir startskottet på en serie händelser som pekar henne i riktning mot Tommy Lee Royce (James Norton).

Nytt på BritBox i april 2024
Foto: BritBox.

Last Tango In Halifax (säsong 1–5) – premiär 3 april

Från Happy Valley-skaparen Sally Wainright kommer även fem säsonger av Last Tango In Halifax till BritBox den 3 april. Serien följer änklingen Alan (Derek Jacobi) och ankan Celia (Anne Reid), två ungdomsförälskelser i 70-årsåldern vars känslor för varandra får nytt liv på ålderns höst. Serien är en vacker hyllning till kärleken, men inte ens för Alan och Celia är den helt utan sina hinder.

Nytt på BritBox i april 2024
Foto: BritBox.

London Kills (säsong 3) – premiär 10 april

London Kills är en kriminalserie i dokumentär stil som dramatiserar upplevelserna hos en grupp mordutredare i London. I den tredje säsongen försöker specialgruppens kriminalinspektör David Bradford lägga ett tidigare mord bakom sig, men när ett nytt mord inträffar knackar det förflutna snabbt på dörren.

Nytt på BritBox i april 2024
Foto: BritBox.

Make It at Market (säsong 2) – premiär 10 april

Make It at Market är en originalserie från BritBox. Serien är ett så kallat DIY (Do It Yourself)-hantverksprogram, med experter som hjälper människor att förvandla sina hobbys till genuina verksamheter. Den 10 april är serien till baka med 15 nya avsnitt, där det blir fokus på allt från korgvävning till möbler.

Nytt på BritBox i april 2024
Foto: BritBox.

Stath Lets Flats (säsong 1–3) – premiär 17 april

Stath Lets Flets är en BAFTA-vinnande komediserie om Stath, som är fast besluten om att bevisa att han kan driva familjens verksamhet för lägenhetsuthyrning efter att hans pappa går i pension. Det finns bara ett litet problem – han är inte alls bra på arbetet. Men med sin systers stöd och hjälp från en blyg kollega kanske han ändå har chansen att vinna sin pappas förtroende.

Nytt på BritBox i april 2024
Foto: BritBox.

Three Girls (säsong 1) – premiär 17 april

Three Girls är ett drama rosat drama av Nicole Taylor, som nyligen gjorde enorm succé med Netflix-serien En dag. Här får vi följa den smärtsamma historien om tre barn som 2012 föll offer för grooming- och sexhandel i Rochdale.

Nytt på BritBox i april 2024
Foto: BritBox.

Beyond Paradise (säsong 2) – premiär 25 april

BritBox släpper också en andra säsong av originalserien Beyond Paradise i slutet av april. Serien är en spinoff på Death in Paradise och följer kriminalinspektör Humphrey Goodman och hans team, som vecka efter vecka tar sig an nya brott som förbryllar.

På jakt efter streaming- eller biotips? Kolla in: Bästa filmerna 2024 eller Bästa serierna 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL