Nytt på Bribox i februari 2023

Nytt på Britbox i februari 2023

Filmtopp
Uppdaterad 17 januari 2023 kl. 12:01 | Publicerad 16 januari 2023 kl. 16:01
ANNONS
ANNONS

Brittisk krim och älskad talkshow

Snart kliver vi in i årets andra månad och BritBox ser till att bjuda upp till dans. Här är alla nyheter i februari på BritBox för alla er anglofiler där ute!

The Graham Norton Show
Foto: BritBox

The Graham Norton Show (säsong 30)

Premiär: Varje torsdag
Genre: Talkshow

Helt nya avsnitt av den BAFTA-vinnande talkshowen landar på BritBox varje vecka, med de största kändisarna och de ljusaste konversationerna på TV. Missat ett avsnitt? Du kan få reda på de senaste kändisnyheterna från en rad globala A-lists, plus liveuppträdanden i studio från några av de hetaste stjärnorna, med alla tidigare avsnitt av The Graham Norton Show tillgängliga på BritBox.

Make it at Market
Caption

Make It at Market (säsong 1)

Premiär: 1 februari
Genre: Dokumentär

Hur gör man en hobby till en verksamhet? I Make It At Market ser vi Dominic Chinea från The Repair Shop arbeta med ett team av affärs- och hantverksexperter för att hjälpa en grupp blivande entreprenörer att uppfylla sin potential och försörja sig på sina hantverkstalanger.

Filmad i hjärtat av Leicestershires landsbygd ställs amatörhobbyister inför ett antal utmaningar som kommer att avgöra om de har vad som krävs för att förvandla sin bisyssla till ett företag i den verkliga världen, samtidigt som de formar sina affärsplaner.

Guilt
Foto: BritBox

Guilt (säsong 1)

Premiär: 8 februari
Genre: Drama

Den högtflygande advokaten Max och skivbutiksägaren Jake råkade köra ner en gammal man på vägen hem från ett bröllop i Edinburgh. Berusad och oförsäkrad övertalas Jake av Max att dölja brottet i detta fängslande drama i fyra delar. Men snart börjar vänner och familj misstänka att dödsfallet inte var så oavsiktligt som det verkar och bröderna märker att deras liv snabbt faller samman när deras desperata försök att dölja sin skuld leder dem in i en värld av dolda agendor, där de inte kan lita på någon - inklusive varandra.

Tillbaka till Aidensfield
Foto: BritBox

Tillbaka till Aidensfield (säsong 7)

Premiär: 8 februari
Genre: Drama

I säsong sju av Heartbeat köper Nick och Jo en förlovningsring, men medan Graham godkänner sin dotters nyheter är hennes mamma Fiona inte så glad.

Cliveden a Very British Country House
Foto: BritBox

Cliveden: A Very British Country House

Premiär: 15 februari
Genre: Dokumentär

För första gången i sin 350-åriga historia släpper Cliveden House in kamerorna för att fånga livet i ett brittiskt lanthus på 2000-talet - både på övervåningen och nedervåningen - när det femstjärniga hotellet försöker uppfinna sig självt igen för en ung, rik, internationell skara.

Maxine
Foto: BritBox

Maxine (miniserie)

Premiär: 15 februari
Genre:  Drama

Det gripande true crime-dramat Maxine undersöker de misstankar som föll över skolassistenten Maxine Carr, spelad av nykomlingen Jemma Carlton, och hennes fästman Ian Huntley (Scott Reid – Line of Duty, White House Farm) under polisutredningarna av ett högprofilerat mordfall.

Den lilla brittiska staden Soham skakas när de tioåriga skolflickorna Holly Wells och Jessica Chapman försvinner 2002. När Maxines pojkvän Ian erkänner för polisen att han var den sista personen som såg dem, ger hon honom ett alibi, men när utredningen eskalerar granskas hennes alibi allt mer nitiskt. Hur långt kommer Maxine att gå för Ian och hur mycket vet hon egentligen?

The Mallorca Files
Foto: BritBox

The Mallorca Files (säsong 1)

Premiär: 22 februari
Genre: Drama, Thriller

Den ambitiösa brittiska detektiven Miranda Blake (Elen Rhys) och hennes avslappnade tyska partner Max Winter (Julian Looman) ser ut som det perfekta laget – om de bara kunde se det! Men när dessa omatchade partner börjar lösa några av Mallorcas mest mystiska fall, börjar deras personliga kemi att byggas upp.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL