Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nytt hos HBO Nordic i november

Nytt hos HBO Nordic i november

Jonatan Blomberg | Nyhet
29 oktober 2018
Jonatan Blomberg | Nyhet
29 oktober 2018

Tuffa vikingar, kärleksfulla mördare, barndomsvänner och ett mystiskt hotellrum förgyller HBO Nordic i november.

HBO Nordic

Mörkret och vintertiden har nu officiellt tagit över här i Sverige. Vilket givetvis också innebär att vi äntligen har nått den delen av året när det är socialt acceptabelt att stänga in sig i sina hem – för att kolla på serier hela kvällarna. Lyckligtvis verkar HBO Nordic ha fattat detta, eftersom vi har en hel del spännande nya serier att sluka framöver.

"Room 104" (säsong 2) – 10 november

HBO Nordics svar på det ökade suget efter antologiserier med helt fristående avsnitt stavas Room 104. Det enda vi vet säkert inför varje nytt spännande avsnitt är att det på något sätt kommer att utspela sig i ett hotellrum/motellrum som heter just Room 104. Den nya säsongen gästas bland andra av Mahershala Ali, Michael Shannon, James Earl, Brian Tyree Henry och Judy Greer.

"Escape at Dannemora" (ny) – 19 november

Det är inte varje dag man hittar en ny miniserie som frontas av två Oscarsbelönade skådespelare. I Escape at Dannemora finner vi däremot både Benicio del Toro och Patricia Arquette, samt Golden Globe-nominerade Paul Dano i de tre huvudrollerna. Berättelsen är baserad på verkliga händelser och förklarar hur två mördare lyckades rymma från fängelset efter att ha inlett ett förhållande med en anställd. Serien är regisserad av Ben Stiller.

"My Brilliant Friend" (ny) – 19 november

Två flickor står på en gata i Neapel.

Dramaserien My Brilliant Friend är baserad på Elena Ferrantes första roman i hennes Neapelkvartett, i vilken vi får följa Elena Greco och hennes barndomsvän Lila i en berättelse som spänner över 60 års tid av deras liv. Serien är regisserad av Saverio Constanzo och inspelad på italienska.

"Vikings" (säsong 5B) – 29 november

En av HBO Nordics mest populära serier är utan tvekan vikingadramat Vikings, som återvänder med den andra halvan av sin femte säsong i slutet av november. Säsong 1-4 finns redan tillgängliga, den första halvan av den femte säsongen släpps i samma veva som det första avsnittet ur den andra halvan läggs ut.

Här hittar du de resterande titlarna som kommer till HBO Nordic i november:

Mike Judge Presents: Tales from the Tour Bus (säsong 2) – 3 november

Hackerville (ny) – 4 november

Grisse (ny) – 5 november

Axios (ny) – 5 november

We Are Not Done Yet (ny) – 9 november

Clique (säsong 2) 10 november

Vilka nya serier ser du mest fram emot hos HBO Nordic i november?

NÄSTA ARTIKEL