Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Scream 5 på väg!

Nya Scream färdiginspelad – så heter den

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 november 2020

Titeln hintar om fler filmer.

Den femte och kommande Scream-filmen är färdiginspelad och har fått sin officiella titel: "Scream". Kan vi nu förvänta oss en helt ny filmserie?

Vi ska inte ta ut för mycket i förskott. Till en början ska en första film dundra in på världens biografer och locka tillräckligt många besökare. Men en sak känns säker: det smids stora planer. 

Scream, som görs av regiduon bakom Ready or Not, har samlat gänget från originalfilmerna. Det vill säga Courteney Cox, David Arquette och Neve Campbell. Är det verkligen bara den sista dödsryckningen eller finns ambitionen att göra fler filmer? Titeln Scream hintar om en omstart, vilket det tidigare också gått rykten om på nätet.

Det är också tydligt att manusförfattaren Kevin Williamson, som skrivit samtliga filmer, är oerhört taggad på att vara tillbaka i Woodsboro. Detta visar ett inlägg han publicerade på Instagram i samband med att filmen blev färdiginspelad:

Kevin Williamson

Det är ännu inte känt vad den nya Scream-filmen kommer att handla om i detalj, men vi kan räkna kallt med att en ny seriemördare dyker upp för att sätta skräck i småstaden. 

MER LÄSNING:

Därför har "Scream" tidernas bästa skräckfilmsöppning

10 skräckfilmer om dödliga lekar

Nya "Scream" skulle ha kommit ut nästa år, men har istället sin premiär 14 januari 2022.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL