Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Amy Seimetz huvudroll i nya Jurtjyrkogården

Amy Seimetz huvudroll i nya Jurtjyrkogården

Fredrik Edström | Nyhet
02 juni 2018
Fredrik Edström | Nyhet
02 juni 2018

Amy Seimetz har knipit ena huvudrollen i nyversionen av Stephen Kings "Jurtjyrkogården".

Stephen Kings alster fortsätter att få moderna nytolkningar. Nu tar remaken av "Jurkyrkogården" ett rejält kliv framåt. Amy Seimetz är klar för huvudrollen.

Kalla det idétorka eller nytolkningar - remakes är här för att stanna. Nästa rulle att helrenoveras är 1989-års kultklassiker Jurkyrkogården. Vi vet sedan tidigare att Jason Clarke (Everest, Terminator: Genisys) och John Lithgow (Tredje klotet från solen, Cliffhanger) har tackat ja till att medverka i projektet. Idag kommer förstärkning.

Variety rapporterar att Amy Seimetz har knipit en av huvudrollerna i projektet. Seimetz kunde vi nyligen se springa ifrån slemmiga Xenomorphs i Alien: Covenant och andra läbbigheter i Netflix-succén Stranger Things. Duon Kevin Kolsch och Dennis Widmyer (Starry Eyes) axlat regissörsjobbet efter manus skrivet av Jeff Buhler och David Kajganich (The Terror).

Jurkyrkogården är en filmatisering av Stephen Kings roman som lämnat ett tydligt populärkulturellt avtryck efter sin premiär 1989. Denna remake fortsätter den omåttligt populära trenden att göra remakes på Kings äldre filmatiseringar. Det blev en dundersuccé och nu hoppas trenden fortsätta med Jurkyrkogården. Vilken av Stephen Kings filmer som blir näst på tur återstår att se.

Vad hoppas du på att få se i remaken av "Jurtjyrkogården"?