Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nya Eva och Adam har fått sina huvudrollsinnehavare

Nya Eva och Adam har fått sina huvudrollsinnehavare

Kristian Andersson | Nyhet
05 augusti 2020
Kristian Andersson | Nyhet
05 augusti 2020

De gör huvudrollerna i kommande Eva och Adam-filmen.

Nu har vi namnen på huvudrollsinnehavarna till den kommande långfilmen "Eva och Adam – att vara eller inte vara ihop".

Det är skådespelarna Sonja Holm och Olle Cardell som har landat huvudrollerna i "Eva och Adam – att vara eller inte vara ihop", som i skrivande stund spelas in i Göteborg.

De unga skådespelarna Sonja Holm och Olle Cardell kommer alltså att spela rollerna som Eva och Adam, medan Lukas Wetterberg har tilldelats rollen som Adams närmaste vän, Alexander, och Stella Klintberg kommer att spela Evas bästa vän, Annika.

Det är stora skor som Holm och Cardell förväntas fylla. I Måns Gahrton och Johan Unegnges succéserie Eva och Adam från 1999, samt i den uppföljande långfilmen Eva och Adam – Fyra födelsedagar och ett fiasko kunde vi se Carl-Robert Holmer-Kårell och Ellen Fjæstad framgångsrikt axla rollerna som Eva och Adam.

Gahrton har dock höga förhoppningar om vad den nya filmen ska kunna åstadkomma:

– Vi vill göra 2000-talets hittills mest hjärtknipande och träffsäkra romantiska komedi för unga, på tröskeln till puberteten. Vi vill göra det med ett tilltal som skapar igenkänning långt utöver målgruppen så det blir en riktigt bred familjefilm där det finns något för alla att älska, säger Gahrton i ett pressmeddelande.

Måns Gahrton och Johan Unenge har skrivit manus till filmen och Caroline Cowan står för filmens regi. I övriga roller kommer vi bland annat att få se Ulla Skoog, Liv Mjönes, Jonatan Rodriguez, m.fl.

NÄSTA ARTIKEL